Το ρόλο του «διαιτητή» αναγκάστηκε να κάνει ένας σύζυγος ο οποίος βρέθηκε στο νοσοκομείο, αλλά εκτός από την ασθένειά του είχε να αντιμετωπίσει και το ρινγκ που στήθηκε ανάμεσα στη σύζυγο και την ερωμένη του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail μια νοσοκόμα τράβηξε βίντεο και αργότερα το κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με ταχύτατους ρυθμούς.

kasdoaud1 kasdoaud2

Το βίντεο των δύο λεπτών ξεκινάει με τα τρία άτομα, τις δύο γυναίκες και τον άνδρα να βρίσκονται στο πάτωμα της αίθουσας με τη μία γυναίκα να κρατάει στα χέρια της τα μαλλιά της άλλης και ενώ ο σύζυγος προσπαθεί μάταια να τις ηρεμήσει και να τις χωρίσει. Τελικά καταφέρνει κάποια στιγμή να τις απομακρύνει ελαφρώς και να σηκωθούν όλοι όρθιοι.

Παρ’ όλα αυτά η μια γυναίκα δεν λέει να αφήσει τα μαλλιά της άλλης όντας έτοιμη να συνεχίσει τον τσακωμό. Όταν τελικά καταφέρνει να τις χωρίσει η μια από τις δύο που δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι η σύζυγος ή η ερωμένη αρπάζει ένα αντικείμενο για να το πετάξει στην άλλη αλλάζοντας γνώμη την τελευταία στιγμή.

Εντωμεταξύ, ο άνδρας που θεωρείται πως είναι ο σύζυγος εξακολουθεί να προσπαθεί να τις απομακρύνει και να αποκλιμακώσει την κατάσταση παρά το γεγονός ότι είναι ο ασθενής. Όσον αφορά για το πού έγινε το περιστατικό και την ταυτότητα των προσώπων πολύ λίγα πράγματα είναι γνωστά.