Είναι τριών ετών και έχει μια… ακατανίκητη λαχτάρα για επιβλαβή αντικείμενα!

Η Natalie Hayhurst δε δίστασε να φάει μια ολόκληρη λάμπα. Η μικρούλα θέτει συνεχώς τη ζωή της σε κίνδυνο εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας που της δημιουργεί λαχτάρα να τρώει… μη βρώσιμα αντικείμενα!

Το Φεβρουάριο κόντεψε να πεθάνει όταν έφαγε μια λάμπα που βρήκε στο δωμάτιό της.

Ενώ οι αγαπημένοι της «μεζέδες» είναι οι πέτρες και τα ξύλα, η Natalie έχει δοκιμάσει να φάει και τούβλο, το οποίο της φάνηκε σαν «σοκολατένιο μπισκότο»!

Η 31χρονη μητέρα της Colleen λέει ότι κάθε μέρα πρέπει να δίνει «μάχη» για να πείθει την κόρη της να μην τρώει πράγματα που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή της.

«Από τότε που πήγε στο νοσοκομείο, δεν τρώει πια συχνά γυαλιά, αλλά συνεχίζει να τρώει πέτρες και ξύλα που βρίσκει στον κήπο. Ξέρει ότι δεν πρέπει να τα τρώει και εγώ και ο σύζυγός μου της έχουμε εξηγήσει πολλές φορές ότι είναι επικίνδυνο. Αλλά η επιθυμία της είναι τόσο έντονη, που ένα παιδί 3 ετών δύσκολα μπορεί να αντισταθεί».

Η Natalie πάσχει από «Pica», μια κατάσταση που περιγράφεται από την επιθυμία για κατανάλωση μη βρώσιμων αντικειμένων.

Η Colleen περιέγραψε τη στιγμή που κόντεψε να χάσει την κόρη της.

«Την είχα βάλει για ύπνο και έπλενα τα πιάτα στην κουζίνα. Ξαφνικά μπήκε μέσα κρατώντας ένα κομμάτι καλώδιο στα χέρια της. Το στόμα της είχε γεμίσει αίματα και αμέσως κατάλαβα τι είχε συμβεί. Είχε φάει μια ολόκληρη λάμπα… εκτός από το καλώδιο. Τρομοκρατήθηκα σκεπτόμενη ότι όλο αυτό το γυαλί ήταν μέσα στο κορμί της. Φοβάμαι ότι μια μέρα δεν θα είμαι εκεί κοντά. Δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω. Δεν το είχα ξανακούσει προτού γεννηθεί η Natty».

Τη μικρούλα παρακολουθούν στενά κάθε μέρα οι γονείς της και ο 5 ετών αδερφός της.