Αυτός ο μπαμπάς κατάφερε να ταξιδέψει στην Ισπανία για διακοπές χρησιμοποιώντας το διαβατήριο της 12χρονης κόρης του.

Ο 38χρονος Billy Stevenson από το Ηνωμένο Βασίλειο συνειδητοποίησε ότι είχε πάρει κατά λάθος το διαβατήριο της κόρης του Ella όταν ταξίδεψε από το Stanstead προς Μάλαγα. Ο ίδιος και η 34χρονη σύζυγός του, Clare ταξίδεψε με γνωστή ταξιδιωτική εταιρεία στις 6.30 το πρωί στις 9 Ιουνίου, αλλά όπως λέει τον άφησαν να ανέβει στο αεροπλάνο με το λάθος διαβατήριο. Η σύζυγός του είπε ότι η μόνη φορά που ελέγχθηκαν τα διαβατήρια τους ήταν ακριβώς στην πύλη καθώς έμπαιναν στο αεροπλάνο αλλά και πάλι όχι με τη δέουσα προσοχή. «Μόλις φτάσαμε στην Ισπανία συνειδητοποιήσαμε ότι είχαμε το διαβατήριο της Ella. Μόλις το καταλάβαμε ανησυχήσαμε ότι δε μας αφήσουν να φύγουμε από τη χώρα» λέει η ίδια.

maladl2

Όπως λένε οι ίδιοι το ρομαντικό τους ταξίδι έγινε ένας αγώνας να βρουν το διαβατήριο οι φίλοι και συγγενείς τους και να τους το στείλουν. Η γυναίκα που είναι μητέρα δύο παιδιών δημοσίευσε αυτό που τους συνέβη στο Facebook διηγούμενη το παράξενο περιστατικό και αναφέροντας πώς κανένας δεν κατάλαβε ότι ο 38χρονος ταξίδευε με ένα παιδικό στην ουσία διαβατήριο. Το ευχάριστο διάλειμμα για διακοπές μετατράπηκε σε ένα άγχος αν θα μπορέσουν να φύγουν από τη χώρα. Το ζευγάρι δεν παραπονέθηκε στην αεροπορική εταιρεία αλλά επισημαίνει ότι τα διαβατήρια δεν ελέγχονται με τον σωστό τρόπο. Θεωρεί ότι είναι μεγάλο λάθος και επικίνδυνο ότι κάποιος μπορεί να ταξιδεύει με ξένο διαβατήριο.

Όταν τελικά τους εστάλη το δικό τους διαβατήριο, είδαν την κατάσταση με χιούμορ και έχουν πλέον να διηγούνται μια αστεία ιστορία από το ταξίδι τους.

maladl1