Ο Oz είναι ένας επαγγελματίας άντρας συνοδός που μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Metro, έδωσε μια εικόνα για την καθημερινότητα ενός εργαζομένου στην αντρική πορνεία.

Ο άντρας κατάγεται από την Αυστραλία, αλλά εργάζεται στο Λονδίνο και όπως δήλωσε ξεκίνησε τη συγκεκριμένη ενασχόληση πριν 7 χρόνια, στην οποία τον έβαλε μια πρώην κοπέλα του.

«Το δοκίμασα και αποφάσισα πως μου ταίριαζε. Αυτό έγινε πριν από περίπου 7 χρόνια», εξομολογείται ο ίδιος.

«Η πρώην κοπέλα μου ήταν φοιτήτρια, ήταν από πολύ πλούσια, αλλά αυστηρή οικογένεια. Έμπλεξε με αυτή τη δουλειά προκειμένου να έχει ελευθερία και έμοιαζε σε μένα αρκετά εύκολη. Ένας τρόπος να βγάλεις λεφτά χωρίς να αναγκαστείς να δουλέψεις σε γραφείο», εξομολογείται. «Δεν το μετανιώνω, αν και δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω για πάντα». Ο ίδιος προσδιορίζεται ως «κυρίως στρέιτ», αν και η πλειοψηφία των πελατών του είναι κυρίως άντρες.

«Οι πελάτες μου είναι συνήθως άντρες, αν και περιστασιακά βλέπω και γυναίκες. Είχα μια εμπειρία με έναν άντρα, απλά για την εμπειρία, πριν ξεκινήσω να το κάνω αυτό, οπότε υποθέτω πως είμαι bisexual αλλά θα έλεγα πως είμαι πιο κοντά στο στρέιτ», λέει.

Όπως εξηγεί, είναι αρκετά προσεκτικός με τους πελάτες και τα ραντεβού που δίνει, ενώ παίρνει και τις κατάλληλες προφυλάξεις για τυχόν ανεπιθύμητες συναντήσεις με την αστυνομία. «Αν είναι να έρθουν στο διαμέρισμά μου, τους δίνω την οδό, όχι τον αριθμό του διαμερίσματος, ώστε να μπορώ να τσεκάρω από το τζάμι και να σιγουρευτώ ότι είναι ένα άτομο έξω. Προσέχω την ασφάλειά μου όταν έχω ραντεβού στο σπίτι κάποιου πελάτη. Θα πω σε κάποιον φίλο μου τι ώρα έχω το ραντεβού και τι ώρα θα επιστρέψω, έτσι ώστε όταν κάτι πάει στραβά να πάει στην αστυνομία».

Περιγράφοντας τους πελάτες του, αποκαλύπτει: «Έχω αρκετούς τακτικούς, αλλά ταξιδεύω και αρκετά στο εξωτερικό. Οι περισσότεροι από αυτούς μου πληρώνουν και τα αεροπορικά εισιτήρια. Έχω έναν τακτικό πελάτη στο Ντουμπάι, ο οποίος μου πληρώνει και το ξενοδοχείο. Έχω πελάτες σε Ντουμπάι, Νέα Υόρκη, Χονγκ Κονγκ, Σουηδία, Σιγκαπούρη και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Βλέπω πολλούς άντρες που είναι παντρεμένοι ή σε σχέση με γυναίκα», τονίζει και καταλήγει λέγοντας ότι ο περισσότερος κόσμος τους παρεξηγεί ενώ στην πραγματικότητα είναι «απλά μια δουλειά για εμάς».

maleprost2 maleprost3 maleprost4 maleprost5 maleprost6 maleprost7 maleprost8 maleprost9 maleprost10 maleprost11 maleprost12