Δεκαετία επιτυχούς λειτουργίας έκλεισε μια εταιρεία στη Βρετανία και η ιδιοκτήτρια της The Group Company, Helen Bilton, θέλησε να το γιορτάσει μαζί με τους εργαζόμενους αλλά και να τους ευχαριστήσει για τη συμβολή τους.

Αρχικά τους είπε, σε συνάντηση που είχαν πριν την εκπνοή του 2015, πως μια μέρα θα πήγαιναν όλοι μαζί στο θεματικό πάρκο Flamingo Land. Αλλά αργότερα τους αποκάλυψε πως το πάρκο ήταν κλειστό κι έτσι θα ταξίδευαν όλοι μαζί… στην Καραϊβική!

«Σκεφτόμουν να κάνω ένα μεγάλο πάρτι για να γιορτάσω τη δεκαετία λειτουργίας μαζί με τους πελάτες και τους προμηθευτές. Αλλά μετά σκέφτηκα πως οι άνθρωποι που πραγματικά αξίζουν την επιβράβευση είναι εκείνοι που εργάζονται σκληρά καθημερινά. Πριν έξι μήνες αποφάσισα να πάμε στα Μπαρμπέιντος αλλά στη μηνιαία συνάντησή μας ζήτησα να μου πουν εκείνοι ιδέες. Κάποιος πρότεινε το Flamingo Land κι εγώ προσποιήθηκα πως εκεί θα πάμε. Αλλά στη συνάντηση του επόμενου μήνα τους είπα πως το πάρκο είναι κλειστό κι έτσι θα πάμε στα Μπαρμπέιντος. Δεν με πίστευαν, νόμιζαν πως έκανα πλάκα», περιγράφει στη Daily Mail.

«Όλοι δουλεύουν σκληρά και είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό οπότε είμαι ενθουσιασμένη που μπορώ να τους ανταμείψω».

Οι 32 εργαζόμενοι της εταιρείας που θα απολαύσουν 4ήμερο ταξίδι σε 5άστερο ξενοδοχείο στην Καραϊβική, θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους την Παρασκευή.

Η εταιρεία ασχολείται με την προώθηση ξενοδοχειακών deal σε 500 ταξιδιωτικούς πράκτορες και σημείωσε όλα τα χρόνια ανοδική πορεία και αύξηση πωλήσεων.