H 18χρονη Amy Larman από το Ηνωμένο Βασίλειο δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά της όταν οι γιατροί της είπαν στην 15η εβδομάδα της κύησης ότι η καρδιά του μωρού της είχε σταματήσει να χτυπάει και ότι θα έπρεπε να μπει στο χειρουργείο για να κάνει τις προβλεπόμενες ενέργειες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής Sun το ίδιο βράδυ που το έμαθε η κοπέλα, η οποία δούλευε με μερική απασχόληση σε μια παμπ στο Welwyn Garden City, έστειλε στο αφεντικό της για το συμβάν και ότι την επόμενη μέρα δεν θα μπορούσε να πάει στη δουλειά. Μάλιστα του είπε χαρακτηριστικά ότι κλαίει όλη την ώρα θέλοντας να του δείξει και την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν. Αλλά ο 45χρονος ιδιοκτήτης της απάντησε λέγοντας της καλύτερα να σταματήσουν και της ευχήθηκε να πάνε όλα καλά.

Η σοκαρισμένη Amy δήλωσε στη Sun ότι έχει αναστατωθεί όλη η οικογένεια της. Η ίδια του απάντησε ρωτώντας τον αν το μήνυμά του σημαίνει ότι χάνει τη δουλειά της και εκείνος της έγραψε «Ήμουν δίκαιος από την πρώτη μέρα μαζί σου. Δεν μπορώ να έχω μια επιχείρηση στην οποία το προσωπικό μου στέλνει στις 9 το βράδυ λέγοντας μου ότι δεν μπορεί να κάνει την βάρδιά του. Επίσης δεν θα είσαι στην κατάλληλη διάθεση μετά τα δυσάρεστα νέα. Συγγνώμη». Η Amy δούλευε στην παμπ για περίπου τρεις μήνες και ήθελε τη δουλειά για να εξοικονομήσει χρήματα για το μωρό της. Σύμφωνα με την ίδια μάλιστα είχε ενημερώσει το αφεντικό της για το ραντεβού που θα είχε για το υπερηχογράφημα.

Μετά την τραυματική είδηση η 18χρονη ενημερώθηκε ότι πρέπει να προβεί στην προβλεπόμενη επέμβαση για την αφαίρεση των υπολειμμάτων ενώ όπως λέει δεν φανταζόταν την αντίδραση του αφεντικού γιατί δεν είχε προβλήματα με αυτόν στο παρελθόν. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης επιμένει σύμφωνα με το δημοσίευμα ότι η απόφασή του ήταν δίκαιη και ότι η Amy τον είχε απογοητεύσει και στο παρελθόν. Ο ίδιος είπε: «Μου έστειλε μήνυμα στις 21:00 το βράδυ λέγοντας μου πως είχε πρόβλημα. Έχω υπάρξει πολύ επιεικής με το κορίτσι. Μόλις την περασμένη εβδομάδα υπέγραψε σύμβαση ορισμένου χρόνου γιατί η τελευταία σύμβαση… απέτυχε»

Αρνήθηκε, επίσης,  ότι η 18χρονη τον είχε ενημερώσει για τον προγραμματισμένο υπέρηχο.  Η Amy δήλωσε επιπλέον: «Ο πατέρας μου ήθελε να του σπάσει το κεφάλι του και θα έπρεπε να τον έχω αφήσει, Είναι αγενής και αντιπαθητικός. Έχει αναστατώσει ολόκληρη την οικογένειά μου, επειδή έπρεπε να με δουν να το περνάω όλο αυτό» ενώ τώρα ψάχνει για μια νέα θέση εργασίας.

sad01 sad02