Ένα φρικιαστικό θέαμα που δεν μπορεί με τίποτα να ξεχάσει αντίκρισε γυρνώντας από το επαγγελματικό του ταξίδι ο Richard Talby. Ο Βρετανός άνοιξε την πόρτα και βρήκε κρεμασμένη τη γυναίκα του και νεκρούς τους δυο του γιους!

Η σύζυγός του μετά τον τοκετό έπασχε από κατάθλιψη, αλλά μια μέρα πριν οι δυο τους είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο και τίποτα δεν προμήνυε το τέλος της οικογένειάς του.

Η γυναίκα έδωσε πρώτα χάπια στα παιδιά, ενώ στη συνέχεια αποφάσισε να αυτοκτονήσει, μην αντέχοντας άλλο την ψυχολογική της κατάσταση. Σε ένα γράμμα που έγραψε για το σύζυγό της εξηγεί ότι πήρε την απόφαση, γιατί δεν μπορούσε να εμπιστευτεί κανέναν άλλο για τη φροντίδα των γιων τους.

Στο γράμμα ζητά συγνώμη από τον Talby εξηγώντας του τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να πάρει τη ζωή των παιδιών και μετά τη δική της. «Προσπάθησα με κάθε ίντσα του κορμιού μου να ξεπεράσω την κατάθλιψη, αλλά ο πόνος είναι αβάσταχτος. Αγαπώ τα παιδιά με όλη μου την καρδιά, αλλά δυστυχώς δεν ήμουν ικανή να τα φροντίζω. Δεν έπρεπε να τα είχα κάνει ποτέ, αλλά αν τα άφηνα χωρίς μητέρα δεν θα μπορούσαν να το αντιμετωπίσουν».