Δυο αδερφές που αυτοχαρακτηρίζονται ως οι «καλύτερες φίλες» άλλαξαν την μύτη τους με εγχείρηση την ίδια μέρα από τον ίδιο πλαστικό χειρουργό για να φαίνονται πιο όμορφες στις… selfies και μάλλον γενικά στις φωτογραφίες. Η 21χρονη Karyse Coley και η 19χρονη Deanna Coley από το Μάντσεστερ ισχυρίζονται ότι δέχονταν πολλά πειράγματα στο σχολείο ως έφηβες γιατί είχαν μεγάλες μύτες.

Το αγαπημένο δίδυμο σύμφωνα με την βρετανική Mirror τραβούσε selfies τον εαυτό του αλλά δεν μπορούσαν να τοποθετήσουν έτσι την κάμερα ώστε να μην ήταν η μύτη τους στο επίκεντρο όπως λένε! Έτσι λοιπόν παράλληλα με τις σπουδές τους στο Πανεπιστήμιο τα κορίτσια έπιασαν δουλειά ημιαπασχόλησης και κατάφεραν να συγκεντρώσουν 7.995 λίρες η καθεμιά για να οδηγηθούν στο… νυστέρι που θα τους δημιουργούσε την τέλεια εικόνα από κάθε οπτική γωνία. Η μία αδερφή, η Deanna σπουδάζει για οδοντοτεχνίτης στο Manchester Metropolitan University και ήθελε μια νέα μύτη από την ηλικία των 13 ετών. Η Karyse η οποία είναι φοιτήτρια χορού στο Πανεπιστήμιο του Bolton, ήθελε να κάνει χειρουργική επέμβαση στη μύτη από τα 16 και δήλωσε: «Πηγαίνεις στο Instagram και βλέπεις όλα αυτά τα τέλεια κορίτσια και σκέφτεσαι «Γιατί να μην μοιάζω με αυτά»

Οι δύο αδελφές, οι οποίοι θα εμφανιστούν στο Channel 4 στο Bodyshockers, δήλωσαν επίσης ότι οι φίλοι τους, τους είπαν πως δεν χρειαζόταν να κάνουν τη χειρουργική επέμβαση, αλλά συμφωνούν και οι δύο ότι πήραν τη σωστή απόφαση. Η μία εκ των αδερφών μάλιστα παρομοίασε τη μύτη της με το βουνό Έβερεστ ενώ όπως είπαν μπορεί να φαίνεται ανόητο αλλά η αλλαγή στη μύτη προσθέτει πολύ αυτοπεποίθηση και στις δυο τους. Ενώ η χειρουργική επέμβαση της Karsye πήρε λιγότερο από μία ώρα, η Deanna πέρασε τρεις ώρες στο χειρουργείο καθώς έσπασε τη μύτη της και την «ξαναέχτισε» για να έχει το επιθυμητό σχήμα.

sistre03 sistre04 sistre05 sistre06 sistre07 sistre02