Η ιστορία της 23χρονης νεαρής από τη Σουηδία αποδεικνύει ότι με τη θέληση και την επιμονή μπορούν να γίνουν τα πάντα. Η Linn Strömberg έπασχε από ανορεξία και οι γιατροί την είχαν προειδοποιήσει ότι η καρδιά της θα μπορούσε να την προδώσει ανά πάσα στιγμή.

Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή κοπέλα ήθελε να χάσει μερικά κιλά και τελικά κατέληξε να έχει σοβαρό πρόβλημα ανορεξίας. Σύντομα η νεαρή κοπέλα έτρωγε τόσο λίγο που άρχισε να χάνει κιλά επικίνδυνα. Η ανορεξία ήταν πια γεγονός και οι γιατροί την ενημέρωναν συνεχώς ότι αν συνεχίσει θα έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα ενώ η καρδιά της πιθανόν να μην μπορούσε να ανταποκριθεί. Αρχικά η νεαρή κοπέλα δεν μπορούσε να καταλάβει τον κίνδυνο, ζύγιζε όλα της τα φαγητά, ακόμη και τις σαλάτες και έφτασε να τρώει μόλις 400 θερμίδες την ημέρα και αυτό με τύψεις.

«Θυμάμαι την καρδιά μου να παλεύει κάθε δευτερόλεπτο. Νόμιζα ότι από στιγμή σε στιγμή θα σταματήσει να χτυπάει» δηλώνει στη Daily Mail  η 23χρονη. Τότε αποφάσισε ότι πρέπει να το σταματήσει όλο αυτό και ξεκίνησε να γυμνάζεται για να δυναμώσει το σώμα της. Ξεκίνησε όπως την συμβούλευσαν με άρση βαρών για να αποκτήσει μυικό βάρος και τα κατάφερε. Σιγά σιγά η άρση βαρών της έδωσε ζωή και την έκανε να παίρνει σιγά σιγά κιλά αφού αύξησε και τις θερμίδες που προσλάμβανε ημερησίως. Πλέον κάνει άρση βαρών 3-4 φορές την εβδομάδα και αποτελεί την αγαπημένη της άσκηση.

Τώρα μέσα από το blog της μοιράζεται την ιστορία της και θέλει να δώσει κουράγιο σε όσες κοπέλες έχουν παρόμοιο πρόβλημα λέγοντάς τους ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Κατά τη διάρκεια της ασθένειας της δεν μπορούσε πλέον ούτε να τρέξει ενώ άρχισαν να πέφτουν σιγά σιγά και τα μαλλιά της. Υπέφερε από ανώμαλες περιόδους και συχνές κρίσεις πανικού. Μιλώντας για την ασθένεια της η Linn λέει: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βασάνιζα με αυτόν τον τρόπο το σώμα μου. Ήμουν τόσο προσκολλημένη και είχα οδηγό μόνο τις εμμονές μου. Δεν ήμουν ποτέ ικανοποιημένη με το σώμα μου.» Από το 2011 που ασθένησε άρχισε να ανακάμπτει το 2013. Συνειδητοποίησε τι συμβαίνει όταν η οικογένεια της άρχισε να κλαίει όταν έβλεπε το σώμα της. Πλέον νιώθει πιο υγιής και όμορφη από ποτέ. Πήρε τα κιλά που είχε χάσει και συνεχίζει την άρση βαρών. Με πολύτιμο βοηθό της μαμάς της που τη στήριζε όλο αυτό το χρονικό διάστημα άρχισε ξανά να ζει και σκοπεύει να βοηθήσει όσα κορίτσια έχουν το ίδιο πρόβλημα.

asd1 asd2 asd3 asd4 asd5 asd7 asd10asd9 asd8