Στο νοσοκομείο βρέθηκε μια 40χρονη γυναίκα στη Βρετανία και ο λόγος ήταν… μια πατάτα. Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί όταν η γυναίκα περνούσε αμέριμνη κεντρικό δρόμο στο Oxfordshire, όπως αναφέρει η Oxford Mail.

Σύμφωνα με μαρτυρίες την ώρα που περνούσε το δρόμο, κάποιος από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο της πέταξε μια πατάτα η οποία την χτύπησε στο κεφάλι. Η γυναίκα έπεσε κάτω αναίσθητη παθαίνοντας καρδιακή προσβολή αναφέρουν οι περαστικοί.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας μάλιστα γράφει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook «Πόσο χαζός μπορεί να είναι κάποιος που πετά μια πατάτα σε μια γυναίκα που περνά το δρόμο; Η γυναίκα παρακολουθείται τώρα από γιατρούς αφού έπαθε καρδιακή προσβολή».

Η γυναίκα διακομίστηκε όντως στο νοσοκομείο μετά από λίγο αλλά όταν ο τραυματιοφορέας ρωτήθηκε για το περιστατικό είπε ότι πράγματι η γυναίκα χτυπήθηκε από ένα αντικείμενο, αλλά δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι αυτό ήταν μια πατάτα.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι υπήρχαν και άλλοι ιατρικοί παράγοντες που έκριναν απαραίτητη τη διακομιδή της στο νοσοκομείο και δεν ήταν μόνο το συγκεκριμένο ατύχημα χωρίς να διαψεύδει ότι η γυναίκα υπέστη καρδιακό επεισόδιο.

Οι Αρχές πάντως ερευνούν την υπόθεση κι εάν η γυναίκα χτυπήθηκε από κάποιον γνωστό της ή απλά κάποιος περαστικός ήθελε να κάνει μια κακόγουστη πλάκα.