Γερμανική τράπεζα απέλυσε 300 Βρετανούς εξαιτίας της οικονομικής κρίσης δεν δυσκολεύτηκε όμως να διαθέσει 500.000 λίρες για να καλέσει σε εκδήλωση τη Τζάνετ Τζάκσον ώστε να διασκεδάσει τους πελάτες της τράπεζας για 45 λεπτά.

Η Deutsche Bank «έκλεισε» ξενοδοχείο πέντε αστέρων στο Χέρντφορντσαιρ για 48 ώρες και πλήρωσε 1,1 εκατομμύρια λίρες για τη διαμονή και τα ποτά των 300 πελατών της που είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις πολυτελείς ανέσεις του ξενοδοχείου, κάνοντας χρήση του σπα και παίζοντας γκολφ.

Ωστόσο, τα περισσότερα χρήματα διατέθηκαν στην Τζάνετ Τζάκσον που κόστισε στην τράπεζα 11.111 λίρες το λεπτό. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η Τζάνετ δεν ήταν η πρώτη επιλογή. Αρχικά, είχε γίνει πρόταση στους Black Eyed Peas στους οποίους η τράπεζα προσέφερε ακόμα μεγαλύτερο ποσό, εκείνοι όμως αρνήθηκαν να διασκεδάσουν τους τραπεζίτες.

Για τη διαμονή των καλεσμένων έγιναν κρατήσεις και στα 272 δωμάτια του ξενοδοχείου, από τα οποία το φθηνότερο κόστιζε 300 λίρες τη βραδιά. Όσοι από τους προσκεκλημένους δεν χώρεσαν στο πρώτο ξενοδοχείο βολεύτηκαν σε δύο άλλα που βρίσκονταν πολύ κοντά σε αυτό.

Η Deutsche Bank απασχολεί 8500 υπαλλήλους μόνο στη Βρετανία και 100.000 παγκοσμίως. Λόγω της οικονομικής κρίσης, η τράπεζα είχε προβεί το 2008 σε 300 απολύσεις.