Πέταξαν φαγητό σε άστεγο βετεράνο του στρατού

Βίντεο με κοινωνικό πείραμα που προκαλεί αίσθηση


ΚΟΣΜΟΣ
1:00
29/09/2015
Πέταξαν φαγητό σε άστεγο βετεράνο του στρατού
2
loading

Ένας άστεγος άντρας, που ισχυρίζεται ότι είναι βετεράνος του στρατού, ζητιανεύει σε δρόμο  της Νέας Υόρκης. Οι περαστικοί τον αγνοούν, και δίνουν χρήματα στον νεαρό άστεγο που βρίσκεται δίπλα του. Ένας άντρας μάλιστα, λογομαχεί μαζί του, βρίζοντάς τον λέγοντάς του να βγει εργασία ενώ όταν ακούει τις εξηγήσεις του, δε διστάζει να τον «λούσει» με το φαγητό που κρατούσε στα χέρια του.

Ο άντρας, δέχεται και τις σκληρές εκφράσεις μιας αστυνομικού, η οποία μάλιστα φαίνεται να τον χτυπά.

Αυτό πάντως που ακολούθησε μετά, είναι αρκετά συγκινητικό. Ο βετεράνος σηκώνεται και ζητά από τον νεαρό να προσέχει τα πράγματά του για όσο θα απουσιάσει. Όταν επιστρέφει, κρατά στα χέρια του ένα κομμάτι πίτσα που προσφέρει στον νεαρό ακόμα και αν εκείνος του «κλέβει» όλη τη φιλανθρωπία.

Ο βετεράνος δεν γνώριζε ότι ο νεαρός άστεγος αποτελούσε μέρος ενός κοινωνικού πειράματος, που «στήθηκε» από δυο αδέλφια από το Μπρούκλιν. Οι Mohammed «Moe» και Etayyim «ET» Etayyim είναι διασημότητες στο YouTube για μια σειρά από φάρσες και κοινωνικά πειράματα που ετοιμάζουν.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar PizzaFUN

    Το κομμάτι της πίτσας υπήρχε περιπτωση να ηταν πειραγμένο...

  2. avatar kam

    Καταννοώ ότι με την κρίση και τα προβλήματά μας, έχουμε χάσει τον ευατό μας, την ανθρωπιά μας. Δεν έχει σημασία η ηλικία, εθνικότητα, το φύλο. Το να ζεις στον δρόμο, είναι δύσκολο και μόνο σαν ιδέα. Δεν νομίζω ότι κάποιος το κάνει σαν χόμπι (εκτός από τους αθίγγανους,που είναι ο τρόπος ζωής τους)

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει