Σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις DNA, τις οποίες πραγματοποίησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης, βρέθηκαν ίχνη σπέρματος του Ντομινίκ Στρος Καν στα ρούχα της καμαριέρας του ξενοδοχείου Sofitel, η οποία τον κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού, το Σάββατο 14 Μαΐου, σύμφωνα με ανάρτηση της γαλλικής ιστοσελίδας, Atlantico.fr, συντάκτες της οποίας επικαλούνται επίσημο έγγραφο των αμερικανικών Αρχών και, το οποίο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, «θα δημοσιοποιηθεί τις επόμενες ώρες».

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι εξετάσεις έγιναν σε δείγματα τα οποία ελήφθησαν από τα ρούχα της 32χρονης καμαριέρας αμέσως μετά την καταγγελία της εναντίον του πρώην ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ.

Το Atlantico.fr γράφει ότι πολλά σωματικά υγρά ελήφθησαν από τους πράκτορες της ειδικής ομάδας της αστυνομίας, τα οποία ανήκουν τόσο στο Στρος-Καν όσο και στην κοπέλα.

Επίσης γίνεται λόγος για εμφανή σημάδια πάλης. «Κάθε εκατοστό του δέρματος της γυναίκας είχε ίχνη άσκησης βίας», σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, την οποία επικαλείται το ίδιο site.

Δείτε όλες τις εξελίξεις για τον Ντομινίκ Στρος Καν εδώ