Ο Μπερλουσκόνι αναμφίβολα έχει αφήσει το στίγμα του ως… πολιτικός. Και φυσικά πολλοί είναι αυτοί που αναγνωρίζουν τα «κατορθώματά» του και σπεύδουν να ακολουθήσουν τα χνάρια του… προς τη δόξα των σκανδάλων!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου ο ιταλός υπουργός Άμυνας, Ινιάτσιο Λα Ρούσα προσέλαβε μια 35χρονη καλλονή, πρώην μοντέλο και νικήτρια του ιταλικού «Dancing with the stars» (μιλάμε για προσόντα!) για την παρουσίαση των εκδηλώσεων για τα 150 χρόνια της ένωσης της Ιταλίας.

Η ομολογουμένως πανέμορφη Οάρα Μπορσέλι, πρώην σύντροφος του τερματοφύλακα της Ίντερ, Βάλτερ Τζένγκα, αποδέχτηκε την πρόταση του υπουργού με τον οποίο γνωρίζεται προσωπικά εδώ και 13 χρόνια. «Με τον υπουργό είμαστε φίλοι. Για τον Ινιάτσιο θα το έκανα και δωρεάν» δήλωσε η Οάρα… αλλά τελικά «την πείσανε» να δεχτεί τα 800 ευρώ μηνιαίως ως αμοιβή για τις υπηρεσίες της.

Ποιες θα είναι αυτές; Να παρουσιάζει μια εκδήλωση το μήνα (π.χ. συναυλίες της ορχήστρας της RAI, εκθέσεις, εγκαίνια μνημείων κ.α.) για τους εορτασμούς των 150 χρόνων από την ένωση της Ιταλίας.

Η αντιπολίτευση φυσικά ξεσηκώθηκε κάνοντας λόγο για σκάνδαλο «τύπου Μπερλουσκόνι»!

Οι φήμες που κυκλοφορούν δε, για τον υπουργό Άμυνας της Ιταλίας δεν είναι και οι καλύτερες. Πριν από λίγες ημέρες ο Λα Ρούσα εκτόξευσε υβριστικά σχόλια εναντίον του Προέδρου της ιταλικής Βουλής και μελών της αντιπολίτευσης κατά τη διάρκεια ψήφισης του νόμου για τη λεγόμενη «σύντομη παραγραφή», που μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά ευνοϊκός για τον «Καβαλιέρε».

Βουλευτής μάλιστα, άφησε υπονοούμενα ότι ο ιταλός υπουργός κάνει χρήση ναρκωτικών, φήμη η οποία έχει ακουστεί ξανά στο παρελθόν!

Εμπρός για το επόμενο… «Ρούμπιγκέιτ»!