Έως και 50% είναι αυξημένες φέτος οι τιμές των λουλουδιών και ειδικά των κόκκινων τριαντάφυλλων στην Αυστραλία, καθώς οι καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη χώρα προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στην παραγωγή, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται ελλείψεις.

Ενόψει της ημέρας των ερωτευμένων, νέα έρευνα μελέτησε τις πιθανότητες των καπνιστών να βρουν το ταίρι τους. Τα αποτελέσματα δείχνουν πως το 40% των γυναικών αρνείται να βγει σε ραντεβού με καπνιστές και το ίδιο ισχύει για το 34% των ανδρών!

Σύμφωνα με τα στοιχεία οι νέοι ξοδεύουν κατά μέσο όρο 300 δολάρια (!) στις 14 Φεβρουαρίου και ο δανειστικός οργανισμός MyRate.Com.au τους καελί αντί για άσκοπα δώρα να διαθέσουν τα χρήματα αυτά… στο στεγαστικό τους δάνειο!

«Αν κάθε ζευγάρι πληρώσει 300 έξτρα δολάρια στην δόση του στεγαστικού του δανείου τότε θα κερδίσει 20.000 δολάρια κατά την διάρκεια του δανείου. Οι Μπιτλς έλεγαν πως τα χρήματα δεν εξασφαλίζουν αγάπη αλλά η στέγη και η έλλειψη χρέους την εξασφαλίζουν», είπε η διευθύντρια της εταιρίας Νάταλι Μπολ.