Αναστάτωση επικράτησε στο αεροδρόμιο του Χίθροου, όταν δύο επιβατικά αεροπλάνα συγκρούστηκαν στον τερματικό σταθμό 3 του αεροδρομίου του δυτικού Λονδίνου.

Όλα συνέβησαν σύμφωνα με τη Daily Mail, όταν το φτερό ενός αεροπλάνου της Virgin Atlantic που μεταφερόταν με ρυμουλκό συγκρούστηκε με την ουρά ενός κοντινού αεροσκάφους της British Airways.

Εικόνες δείχνουν τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να σπεύδουν στον τόπο του ατυχήματος στον τροχόδρομο του Χίθροου στον τερματικό σταθμό 3 του αεροδρομίου του δυτικού Λονδίνου.

Κανείς δεν επέβαινε στο αεροσκάφος της Virgin Atlantic, που είναι τύπου Boeing.

Εκπρόσωπος της Virgin Atlantic δήλωσε ότι «η άκρη του φτερού ενός από τα άδεια αεροσκάφη μας ήρθε σε επαφή με ένα άλλο αεροσκάφος ενώ ρυμουλκούνταν στον τερματικό σταθμό 3 του Χίθροου του Λονδίνου.».

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι έχει αρχίσει πλήρη έρευνα για το συμβάν όπως και για την κατάσταση του αεροσκάφους.

Η British Airways ανέφερε ότι το δικό της αεροσκάφος, ένα Airbus A350, ήταν σταθμευμένο, οπότε δεν είχε επιβάτες. Και αυτό το αεροσκάφος υπόκειται σε ελέγχους.

Επισημαίνεται πως η σύγκρουση δεν έχει προκαλέσει τροποποιήσεις στο πρόγραμμα δρομολογίων της Virgin από και προς το αεροδρόμιο Χίθροου.