Μια μητέρα γεννήθηκε χωρίς να διαθέτει μήτρα και πίστεψε ότι ποτέ δεν θα γίνει μητέρα, ωστόσο μετά από χρόνια κατάφερε να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, αποκτώντας δίδυμα.

Η 39χρονη Brooke Smith-Sanders σε ηλικία 17 ετών διαγνώστηκε με συγγενή διαταραχή, αφού περίμενε χρόνια να αρχίσει η έμμηνος ρύση της, ανέφερε η The Sun.

Έκτοτε, απέκτησε κατάθλιψη, θεωρώντας ότι ποτέ δεν θα μπορέσει να γίνει μητέρα. Μάλιστα, τα πράγματα χειροτέρευσαν όταν μεγάλωσε, γιατί μετά τον γάμο της με τον 42χρονο Walt Sanders, προσπάθησαν να γίνουν γονείς μέσω παρένθετης. Όμως λίγο πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία, έμαθαν πως η γυναίκα που επέλεξαν ήταν ήδη έγκυος και όχι με το παιδί τους.

The most precious thing the Lord ever did for us turns 4 today. It’s such a surreal feeling to want them to be babies…

Posted by Brooke Smith-Sanders on Wednesday, November 1, 2023

«Ένιωσα ταπεινωμένη. Ήταν μια τόσο σπαρακτική απογοήτευση, επειδή είχαμε φτάσει επιτέλους στο σημείο να ξεκινήσουμε και απλά κατέρρευσε», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η 47χρονη φίλη της Dawn Crawley που γνωρίζονταν από το γυμναστήριο, προσφέρθηκε να γίνει μητέρα, αναφέροντας ότι «είμαι υιοθετημένη, οπότε ήθελα να προσφέρω ζωή, ως αντάλλαγμα στο γεγονός ότι κάποιος έσωσε εμένα».

Έτσι, έγινε παρένθετη μητέρα για λογαριασμό της Brooke και τον Οκτώβριο του 2019 γέννησε δύο παιδάκια, ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι.

Πλέον, η Brooke Smith-Sanders απολαμβάνει τη ζωή μαζί με τα δίδυμα και τον σύζυγό της, ενώ τονίζει πως όλα είναι δυνατά, αρκεί να προσπαθείς.