Μια ακόμα εβδομάδα έφτασε στο τέλος της, κατά τη διάρκεια της οποίας συνέβησαν σπουδαία γεγονότα. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ενημερωθούμε για αυτά, από το να τα δούμε αποτυπωμένα σε φωτογραφίες.

Από παρελάσεις σε κάθε σημείο της Ελλάδας και τους εορτασμούς των καθολικών, μέχρι την απίστευτη σύγκρουση του πλοίου στη γέφυρα της Βαλτιμόρης, ό,τι έγινε την προηγούμενη εβδομάδα αποτυπώθηκε σε φωτογραφίες που τράβηξαν την προσοχή μας.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τις παρακάτω φωτογραφίες. Σε αυτές συμπυκνώνονται όσα έγιναν στον κόσμο την εβδομάδα που πέρασε.

Ελλάδα, Αθήνα: Η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση

Ακρόπολη 25η Μαρτίου

Η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου έλαβε χώρα στην Αθήνα. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πρωτεύουσα προκειμένου να δουν τον στρατό να παρελαύνει.

Ιταλία, Μιλάνο: Εξερευνώντας τα ανθισμένα λουλούδια

Παιδί μαζεύει τουλίπες στην Ιταλία

Ένα παιδί παίζει στα ανθισμένα λουλούδια της Ιταλίας. Το αθώο του βλέμμα και η απορία στα μάτια του θυμίζει και σε εμάς πως η ομορφιά κρύβεται στα μικρά πράγματα της ζωής.

Ουκρανία, Κίεβο: Η θλίψη του πολέμου

Άνθρωπος κάθεται στο Κίεβο

Η στάση του ατόμου που κάθεται σε μια υπόγεια διάβαση με ξεθωριασμένες τοιχογραφίες στο Κίεβο της Ουκρανίας μαρτυρά τον πόνο και τις κακουχίες που προκαλεί ο πόλεμος στις ψυχές των ανθρώπων.

Ισλανδία: Όταν το ηφαίστειο συναντά το Βόρειο Σέλλας

Ηφαίστειο στην Ισλανδία

Το ηφαίστειο της Ισλανδίας σχεδόν ενώθηκε με το Βόρειο Σέλλας. Η συνάντησή τους αποτυπώθηκε σε αυτή την υπέροχη φωτογραφία.

Ινδία: Γιορτάζοντας το Πάσχα

Μεγάλη Παρασκευή στην Ινδία

Οι Ινδοί καθολικοί χριστιανοί αναπαριστούν τη σταύρωση του Χριστού, για να γιορτάσουν τη Μεγάλη Παρασκευή στο Γκουαχάτι της Ινδίας.

Κίνα: Η αρχαία παράδοση της εκπαίδευσης πουλιών

Πουλί εκπαιδεύεται στην Κίνα

Μια από τις παραδόσεις στο Πεκίνο, είναι να εκπαιδεύονται τα πουλιά, ώστε να πιάνουν χάντρες στον αέρα. Αυτό βλέπετε και στη φωτογραφία, όπου ένα πουλί wutong πιάνει χάντρες στο ράμφος του. Η συγκεκριμένη παράδοση χρονολογείται από τη δυναστεία Qing. Η αρχαία πρακτική περιλαμβάνει την εκπαίδευση των πτηνών να πιάνουν χάντρες στον αέρα, οι οποίες εκτοξεύονται από σωλήνα. Σήμερα, μόνο περίπου 50-60 άτομα στο Πεκίνο εξακολουθούν να την εξασκούν.

ΗΠΑ, Βαλτιμόρη: Η κατάρρευση της γέφυρας

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη

Σαν χάρτινος πύργος έπεσε η γέφυρα Francis Scott Key στο λιμάνι της Βαλτιμόρης, όταν το πλοίο «Dali» προσέκρουσε πάνω της. Τα βίντεο που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου άφησαν άφωνους τους θεατές.