Ένα βίντεο κυκλοφόρησε από τα… επακόλουθα μετά την επιδρομή των Αρχών, τη Δευτέρα, στα σπίτια του Sean «Diddy Combs ή αλλιώς Παφ Ντάντι, στο Μαϊάμι και στο Λος Άντζελες. Όπως φαίνεται με βίντεο που εξασφάλισε η αμερικανική ιστοσελίδα «TMZ», η έπαυλη των 40 εκατομμυρίων δολαρίων του ράπερ, με την ονομασία Χόλμπι Χιλς, έγινε άνω κάτω από τους ομοσπονδιακούς πράκτορες, με ρούχα, παπούτσια και έπιπλα πεταμένα τριγύρω, χρηματοκιβώτια σπασμένα και έγγραφα διάσπαρτα.

Στα πλάνα φαίνονται, επίσης, κομμάτια του ηλεκτρονικού εξοπλισμού του Παφ Ντάντι στο πάτωμα, με την Εσωτερική Ασφάλεια να κατάσχει τους σκληρούς δίσκους του κατά τη διάρκεια της εφόδου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Page Six».

Σε μια φωτογραφία που πάρθηκε από το βίντεο, το δωμάτιο ενός παιδιού ήταν σε χάος, με λούτρινα ζωάκια, ρούχα και μαξιλάρια απλωμένα στο πάτωμα και στον καναπέ. Όπως είχε αναφερθεί προηγουμένως στην «Page Six», οι επαύλεις του Combs τόσο στην Καλιφόρνια όσο και στη Φλόριντα καταστράφηκαν από ένοπλους ομοσπονδιακούς πράκτορες, οι οποίοι επισκέφθηκαν τα σπίτια του γνωστού ράπερ για έρευνα για σεξουαλική κακοποίηση και διακίνηση ναρκωτικών.

Σε ένα βίντεο που εξασφάλισε ο τηλεοπτικός σταθμός «Fox 11», πολλοί άνθρωποι βγήκαν έξω από τα σπίτια με χειροπέδες, συμπεριλαμβανομένων των γιων του Combs, Justin, 30 ετών, και Christian, 25 ετών. Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, τα αδέρφια έφυγαν από το σπίτι του πατέρα τους στο LA με μερικά από τα υπάρχοντά τους.

Ώρες αργότερα, ο ιδρυτής της «Bad Boy Records» φωτογραφήθηκε να πηγαίνει πέρα ​​δώθε έξω από το Miami-Opa Locka Executive Airport. Κατά σύμπτωση, το ιδιωτικό του τζετ προσγειώθηκε στην Αντίγκουα το απόγευμα της Δευτέρας, αλλά δεν βρισκόταν σε αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Page Six» ο Κομπς, πατέρας επτά παιδιών, ήταν στο αεροδρόμιο, επειδή σχεδίαζε να πάρει τις δίδυμες κόρες του, Jesse και D’Lila, 17 ετών, στις Μπαχάμες για τις ανοιξιάτικες διακοπές. Σε μια δήλωση στην «Page Six», ο δικηγόρος του Combs, Aaron Dyer, χαρακτήρισε τις επιδρομές «κυνήγι μαγισσών».