Ο γάμος υποτίθεται ότι είναι από τις πιο χαρούμενες στιγμές, αλλά στην περίπτωση μιας γυναίκας εξελίχθηκε σε εφιάλτη και απέκτησε μετατραυματικό στρες, παρά το γεγονός πως έγινε ακριβώς όπως ήθελε.

Η Βρετανίδα Lucinda Rose δεν είχε ποτέ εμμονή με τον γάμο, μέχρι που δέχτηκε πρόταση από τον αγαπημένο της Ian Brown κατά τη διάρκεια διακοπών στη Ρώμη το καλοκαίρι του 2023. Μόλις ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα στην οικογένεια, η μητέρα της δέχτηκε να βοηθήσει οικονομικά και έκτοτε ξεκίνησε η απίστευτη περιπέτεια της.

Με βάση την The Sun, η γυναίκα ξεκίνησε να ακολουθεί λογαριασμούς στα social media με θέμα τον γάμο, κοιτούσε καθημερινά για νυφικά και παρακολουθούσε συναφή θέματα, ενώ η δουλειά της πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Τελικά, έκλεισε ένα ακριβό κτήμα και οργάνωσε έναν θεματικό γάμο εμπνευσμένο από τη διάσημη σειρά Game of Thrones. Συνολικά, ξόδεψε σχεδόν 47.000 ευρώ για έναν παραμυθένιο γάμο, έφτασε με άμαξα στον χώρο, ενώ τρία φορτηγά έφεραν φαγητά για τους 120 καλεσμένους.

Το σκηνικό έμοιαζε βγαλμένο από ταινία, ωστόσο η Lucinda όχι μόνο δεν το απόλαυσε, αλλά δεν θυμάται σχεδόν τίποτα, με εξαίρεση ορισμένες θολωμένες εικόνες στο μυαλό της. «Κοιτούσα βίντεο και φωτογραφίες από τον γάμο μου, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα, ούτε τα πυροτεχνήματα, ούτε τους όρκους. Όλοι χαιρόντουσαν, αλλά εγώ είχα ασπρίσει. Κοιτούσα το κινητό για να σιγουρευτώ πως δεν θα βγούμε εκτός προγραμματισμού», είπε χαρακτηριστικά.

Έκτοτε, υποστήριξε πως βίωσε μετατραυματικό στρες για τρεις μήνες, με την ίδια να αναφέρει ότι «προφανώς δεν ήταν τίποτα σε σύγκριση με αυτό που υφίσταται ένας βετεράνος πολέμου, αλλά ήμουν σαν ζόμπι, έκλαιγα συνέχεια».

Ευτυχώς, με τη στήριξη του συζύγου της Ian και μετά την επίσκεψη σε ειδικό, μπόρεσε να ξεπεράσει τη θλίψη της και πλέον σχεδιάζει να παντρευτεί για δεύτερη φορά τον αγαπημένο της, αλλά σε κλειστή τελετή, ώστε να την απολαύσει.