Μια νεαρή μητέρα έγινε sugar baby για να βρει λεφτά και τελικά ερωτεύτηκε έναν άνδρα, με τον οποίο έχει 29 χρόνια διαφορά ηλικίας, ενώ παντρεύτηκαν και πλέον έχουν αποκτήσει τη δική τους οικογένεια.

Η 29χρονη Alyssa Seremet σε ηλικία 24 ετών γνώρισε τον πλούσιο Mark, σε μια περίοδο που ήταν «άφραγκη και έψαχνε πηγή εσόδων», σύμφωνα με την The Sun. Ξεκίνησαν να βγαίνουν και μετά από λίγο καιρό αναπτύχθηκαν αμοιβαία αισθήματα, με αποτέλεσμα να παντρευτούν.

Τώρα κλείνουν έξι χρόνια μαζί τον Μάιο, ενώ συνολικά έχουν τρία παιδιά. Δύο που απέκτησε η Alyssa πριν γνωρίσει τον σύζυγο και μία έφηβη κόρη που απέκτησε ο άνδρας από προηγούμενο γάμο του.

@alyssa.seremet

He said date 2 is shopping 😍 should I go?

♬ original sound – Your Favorite Trophy Wife

Μάλιστα, η 29χρονη δημοσιεύει στα social media στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή, αλλά δέχεται συνέχεια επικριτικά σχόλια για τον γάμο της. Αρκετοί αναφέρουν ότι δεν αγαπάει πραγματικά το σύζυγο και πως είναι μια «πονηρή συνοδός πολυτελείας».

Ωστόσο, το ζευγάρι δεν πτοείται από τις επικρίσεις και αναφέρει πως τις συνήθισε με την πάροδο του χρόνου, γιατί «πάντα ο κόσμος μένει έκπληκτος από τη διαφορά ηλικίας», σύμφωνα με τους ίδιους.

@alyssa.seremet

6years together this May 💕

♬ som original – rh love