Ανυπόφορη πίεση δέχεται μια γυναίκα από τη μητέρα της, η οποία απαιτεί να μείνει έγκυος από τον σύζυγο και όταν γεννήσει να δώσει το παιδί στη μικρότερη αδερφή της, που δεν έχει καταφέρει να γίνει μαμά.

Η 29χρονη που παντρεύτηκε πριν από πέντε μήνες, έχει φτάσει σε αδιέξοδο και δεν ξέρει τι να κάνει, αφού σχεδιάζει να φτιάξει τη δική της οικογένεια, αλλά την εμποδίζει η μητέρα μαζί με την αδερφή της.

Σύμφωνα με τη Mirror, η κοπέλα έκανε ανάρτηση στο Reddit και έγραψε πως η αδερφή της είναι 24 ετών και παντρεμένη τα τελευταία πέντε χρόνια. «Προσπαθεί να κάνει παιδιά, χωρίς επιτυχία. Πριν χρόνια έμεινε έγκυος, αλλά έχασε το παιδί και έκτοτε όλες οι προσπάθειες της απέτυχαν», έγραψε στην ανάρτηση.

Έτσι, την προσέγγισε η μητέρα της και απαίτησε να μείνει έγκυος σύντομα και να δώσει το παιδί στην αδερφή της, η οποία «έχει προτεραιότητα». Μάλιστα, στη συνέχεια η ίδια η αδερφή έπιασε τη γυναίκα και ζήτησε το ίδιο πράγμα, με αποτέλεσμα να έχουν ψυχρανθεί οι σχέσεις τους έκτοτε.

«Θέλει πολλά εγγόνια και με περνάει για αναπαραγωγική μηχανή», ανέφερε η 29χρονη και πρόσθεσε ότι δεν θα κάνει το χατίρι τους. Παράλληλα, σημείωσε ότι ανέκαθεν είχε κόντρα με τις δύο γυναίκες, ιδιαίτερα με τη μητέρα της.

«Η μικρότερη αδερφή μου, ποτέ δεν με αναγνώρισε. Παλιά έλεγε πως ήταν μοναχοπαίδι και με αποδέχτηκε, γιατί την πίεσε η μητέρα μου. Αλλά και με αυτή δεν έχω καλές σχέσεις, γιατί πάντα έδινε προτεραιότητα στο άλλο παιδί», έγραψε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, πρόσθεσε πως «όταν αποφοίτησα -με δύο πτυχία- και έκανα πάρτι, η μάνα μου διέκοψε την εκδήλωση για να δώσει ένα δώρο στην αδερφή μου, σαν να ήταν αυτή το τιμώμενο πρόσωπο. Αυτό είναι ένα παράδειγμα για την προσωπικότητα της».