Μια γυναίκα τρέμει στην ιδέα να παρευρεθεί στο γάμο της κουνιάδας της, γιατί πρέπει να βρει φόρεμα που θα κρύβει το μεγάλο στήθος της, το οποίο σχολιάζουν συνέχεια αρνητικά τα πεθερικά της.

Η 36χρονη έκανε ανάρτηση στο Reddit και ζήτησε συμβουλές για φορέματα που είναι κατάλληλα για επίσημες περιστάσεις, τα οποία όχι μόνο δεν αποκαλύπτουν τίποτα, αλλά κρύβουν και μέρη του σώματος.

Σύμφωνα με την The Sun, ισχυρίστηκε πως έχει πολύ μεγάλο στήθος και θέλει να φαίνεται μικρότερο εκείνη τη μέρα, ώστε να μην επισκιάσει τη νύφη, λόγω της εμφάνισης της. Μάλιστα, η συγκεκριμένη φοβία οφείλεται στα αρνητικά σχόλια που δέχεται από την οικογένεια του συζύγου της.

«Έχουν πει πως πρέπει να γίνω στρίπερ με το στήθος που έχω, με υποτιμούν συνέχεια, λόγω της εμφάνισης μου. Δεν έχω πειράξει κάτι, έτσι γεννήθηκα», ανέφερε η γυναίκα, ζητώντας συμβουλή για να βρει το κατάλληλο ρούχο.

Νυφικά

Οι χρήστες της πλατφόρμας πρότειναν σχετικά φορέματα που μπορεί να καλύψουν τις ανάγκες της, ενώ μερικοί συνέστησαν να κάνει κουβέντα με τον σύζυγο ή να αδιαφορεί για τα αρνητικά σχόλια από την οικογένεια του.

«Δεν νομίζω ότι έχουν θέμα με το στήθος σου, όσο ότι δεν θέλουν να σε αποδεχτούν», έγραψε ένας χρήστης και ένας άλλος πρόσθεσε πως «ό,τι και να κάνεις, αν δεν σε συμπαθούν δεν θα αλλάξεις την άποψη που έχουν για εσένα».