Αναβρασμό στο διαδίκτυο προκάλεσε η εξομολόγηση μιας γυναίκας, που θέλει να πάει στην κηδεία του πρώην εραστή της, παρά το γεγονός ότι ο σύζυγος διαφωνεί μαζί της, αφού γνώριζε για την παράνομη σχέση.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα έγραψε στο Quora ότι πριν από χρόνια είχε εξωσυζυγικό δεσμό. Ωστόσο, ο σύζυγος δεν τη χώρισε και της έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία, με την ίδια να εξακολουθεί «να κερδίσει τη συγχώρεση του», σύμφωνα με τη Mirror.

«Είχα μια σχέση πριν από αρκετά χρόνια και ο σύζυγός μου με συγχώρεσε», έγραψε η γυναίκα, ενώ πρόσθεσε πως το θέμα της απιστίας επανήλθε, όταν πέθανε ο πρώην εραστής της.

«Ξέρω ότι χωρίσαμε για να μείνω με τον σύζυγό μου, αλλά θέλω να πάω στην κηδεία. Ήταν σημαντικό πρόσωπο στη ζωή μου και δεν έχει δικαίωμα να με εμποδίσει», έγραψε στη συνέχεια της ανάρτησης.

Οι χρήστες στα σχόλια, κατέκριναν έντονα την επιλογή της και μερικοί τη χαρακτήρισαν «δαιμονική», ενώ ένα άτομο έγραψε πως «τελικά μόνο τον εαυτό σου σκέφτεσαι. Ο άνδρας πρέπει να σε χωρίσει και να σε αφήσει να βρεις το νεκρό -κυριολεκτικά- άλλο σου μισό».