Δύο γυναίκες μεγάλωσαν με το γεγονός πως η τρίδυμη αδερφή τους πέθανε στη γέννα πριν από 46 χρόνια, αλλά σχεδόν μισό αιώνα μετά αποφάσισαν να την αναζητήσουν, ελπίζοντας να λάβουν σημαντική βοήθεια από τις δυνατότητες που προσφέρει το διαδίκτυο.

Οι 46χρονες Adriana και Lilia Hernández γεννήθηκαν στην Πατσούκα του Μεξικού μαζί με την τρίτη αδερφή τους, η οποία σύμφωνα με τους γιατρούς πέθανε στη γέννα από επιπλοκές. Εντούτοις, το νοσοκομείο ποτέ δεν έδωσε στην οικογένεια τη σορό για ταφή, αντιθέτως διευθέτησε μόνο του το συγκεκριμένο λεπτό ζήτημα.

«Πιστεύουμε ότι η αδερφή μας δεν πέθανε. Μπορεί να δόθηκε για υιοθεσία ή να έγινε κάτι άλλο, δεν ξέρουμε, παρά το γεγονός ότι ποτέ δεν παρέδωσαν στους γονείς μας το πτώμα για ταφή. Αρνούμαστε να πιστέψουμε πως είναι νεκρή», είπαν χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την New York Post.

Έκτοτε, δημοσιεύουν συχνά σχετικά βίντεο στο TikTok και ζητούν βοήθεια από τον κόσμο, τονίζοντας ότι «τώρα με την τεχνολογία έχουμε ελπίδες να την βρούμε».

Ωστόσο, δεν διαθέτουν κάποιο στοιχείο που αποδεικνύει ότι είναι ζωντανή, ούτε κάποια πληροφορία για την κατάσταση που μπορεί να βρίσκεται. Έτσι, στηρίζονται στο γεγονός να αναγνωριστεί από την ομοιότητα που θα έχει μαζί τους, αφού ήταν τρίδυμες.

Μέχρι στιγμής, τα βίντεο έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές, όμως ακόμη δεν υπάρχει κάποιο χειροπιαστό στοιχείο για το πού μπορεί να βρίσκεται ή αν ζει, με τις γυναίκες να υποστηρίζουν ότι συνεχίζουν την αναζήτηση στηριζόμενες «στην αδελφική διαίσθηση πως είναι ακόμη στη ζωή».

@liliahpalafox

Responder a @natanaelherreranava Gracias 🤩

♬ sonido original – Lilia H Palafox