Ένας 23χρονος Ουαλός κληρονόμος, με περιουσία 230 εκατομμυρίων λιρών, κατηγορείται για το φόνο του καλύτερού του φίλου και συγκατοίκου του, την παραμονή των Χριστουγέννων. Ο κολλητός του μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου σε πάρκινγκ αυτοκινήτων.

Όπως μεταδίδει η DailyMail, o Ντύλαν Τόμας φέρεται να μαχαίρωσε τον 23χρονο Γουίλιαμ Μπους, ο οποίος βρέθηκε με θανάσιμα τραύματα σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων δίπλα στον καθεδρικό ναό Llandaff στο Κάρντιφ, γύρω στις 11.30 το πρωί της 24ης Δεκεμβρίου. Ο 23χρονος Thomas είναι εγγονός του Sir Gilbert Stanley Thomas, του Ουαλού μεγιστάνα, ο οποίος βρίσκεται πίσω από μια επιχειρηματική αυτοκρατορία, που περιλαμβάνει τις Peter’s Pies.

Λέγεται ότι ήταν καλύτερος φίλος με τον Γουίλιαμ από τότε που φοιτούσαν στο ίδιο ιδιωτικό σχολείο, το Καθεδρικό Σχολείο στο Λαντάφ. Τα δύο αγόρια συγκατοίκησαν αργότερα, μοιραζόμενοι ένα κοντινό σπίτι, το οποίο ανήκε στους παππούδες του Τόμας και στον θρύλο του ουαλέζικου ράγκμπι Sir Gareth Edwards, σύμφωνα με τη Sun.

Ο Thomas μετακόμισε στο σπίτι με το μαύρο του λαμπραντόρ πριν από δύο χρόνια, σύμφωνα με την εφημερίδα. Αναφέρεται ότι είναι προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών και λάτρης της υγιεινής διατροφής. Ο William, ο οποίος λέγεται ότι ήταν τοπογράφος σε μια τοπική εταιρεία εμπορικών ακινήτων, μετακόμισε στο κοινό σπίτι αμέσως μετά.

Η οικογένειά του φέρεται να είναι από το Μπρεκόν και λέγεται ότι ήταν δεινός παίκτης ράγκμπι και παίκτης γκολφ. Μετά την είδηση ​​του θανάτου του, η οικογένεια του Ουίλιαμ είπε σε μια δήλωση: «Ο αγαπημένος μας Γουίλ μας πέθανε με τόσο σκληρό και απερίγραπτο τρόπο. Ο Γουίλ ήταν τόσο πιστός, αστείος και περιποιητικός γιος, αδερφός και φίλος». «Είμαστε απολύτως συντετριμμένοι και ως οικογένεια ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά μας αυτή τη δύσκολη στιγμή». Ο Τόμας πρόκειται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο τον επόμενο μήνα. Είχε οριστεί να εμφανιστεί στο δικαστήριο του Κάρντιφ στις 2 Ιανουαρίου, αλλά προφυλακίστηκε ερήμην του. Ο πολυεκατομμυριούχος Sir Stanley Thomas, 82 ετών, έλαβε τον «τίτλο του ιππότη» το 2006 για το έργο του στον τομέα των επιχειρήσεων.