Η Dani Dabello, μία Αυστραλή πορνοστάρ, «άνοιξε την καρδιά της» στους followers της στο Instagram και τους αποκάλυψε πως πρόσφατα το φίδι που έχει ως κατοικίδιο, επιτέθηκε σ’ έναν άνδρα με τον οποίο γύριζε ερωτική σκηνή.

Τέτοιο… φιδογύρισμα στο… σενάριο δεν το περίμεναν οι fans της και γενικά το διαδίκτυο και το βίντεο με την αφήγηση της ιστορίας γρήγορα έγινε viral.

«Θέλω να σας γνωρίσω την Betty. Είναι ο πύθωνάς μου. Έχει μήκος περίπου τρία μέτρα. Ποτέ προηγουμένως δεν είχα κάποιο πρόβλημα σχετικά μ’ εκείνη να έχει δαγκώσει κάποιον ή κάτι μέχρι σήμερα», τόνισε αρχικά η Dani Dabello με το φίδι τυλιγμένο γύρω από το λαιμό της.

Η Dabello και ο ερωτικός της σύντροφος μόλις είχαν τελειώσει το γύρισμα ερωτικού περιεχομένου, όταν η… ταινία άλλαξε κατηγορία κι από πορνό έγινε τρόμου.

«Λοιπόν», συνέχισε, η πορνοστάρ, «νωρίτερα, ήρθε ένας φίλος και γυρίσαμε ένα βίντεο. Αφού τελειώσαμε με αυτό μπήκε γρήγορα στο ντους, αλλά μου ανέφερε πως θα ήθελε να κρατήσει το φίδι μου στα χέρια του μόλις έβγαινε».

Κι όταν εκείνος βγήκε από το μπάνιο, η Dani Dabello του έβαλε το φίδι γύρω από τον λαιμό και πήγε κι εκείνη για ντους. Κι ενώ περπατούσε προς το άλλο δωμάτιο του σπιτιού της είπε πως άκουσε ένα ουρλιαχτό. «Γύρισα και είδα την Betty να έχει δαγκώσει το… (σ.σ. τα γεννητικά του όργανα) κι εκείνος να προσπαθεί να την απομακρύνει», είπε.

«Πέρασαν μερικά λεπτά και τελικά την “ξεκολλήσαμε” και την έβαλα και πάλι πίσω στο “κλουβί” της, αλλά υπήρχαν αίματα και έπρεπε να τα καθαρίσουμε», συμπλήρωσε.

Κι αφού πήραν τελικά το φίδι από το πέος του άνδρα,το εξέτασε προκειμένου να σιγουρευτεί πως «δεν είχαν μείνει μικρά δόντια καρφωμένα σε αυτό». Η Dabello επανέλαβε πως μέχρι αυτό το συμβάν δεν είχε υπάρξει άλλο περιστατικό επίθεσης από την Betty σε άνθρωπο.