Το Ισραήλ δημιούργησε μια ειδική ιστοσελίδα στην οποία δημοσίευσε υλικό από το πριν και το μετά της επίθεσης που εξαπέλυσε η Χαμάς στη χώρα, με αποτέλεσμα να υπάρξει ανάφλεξη στο Μεσανατολικό.

Η σελίδα περιέχει υλικό από κιμπούτς και το φεστιβάλ Supernova, ενώ είναι πολύ σκληρό, καθώς δείχνει νεκρούς και κόσμο που προσπαθεί να ξεφύγει.

Σχετική ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ από το υπουργείο Εσωτερικών του Ισραήλ, ανέφερε τα εξής:

«Συνιστάται προσοχή τους θεατές: Μερικοί από εσάς μπορεί να έχετε δει κλιπ και εικόνες από τα φρικτά εγκλήματα πολέμου που διέπραξε η Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

Ένας νέος ιστότοπος αρχειοθετεί όλα αυτά τα πλάνα.

Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να το παρακολουθήσουμε, αλλά είναι ακόμη πιο στενάχωρο για τα θύματα και τις οικογένειες αυτών των αποτρόπαιων εγκλημάτων.

Παρακαλούμε βοηθήστε μας να βεβαιωθούμε ότι ο κόσμος γνωρίζει τι συνέβη».

Προσοχή. Η ιστοσελίδα περιέχει πολύ σκληρό υλικό. Δείτε ΕΔΩ.

Κάτω από την ανάρτηση υπάρχουν πολλά σχόλια που υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη κίνηση και ζητούν δικαίωση για τους αμάχους που δολοφόνησε η Χαμάς.

Επίσης, υπάρχουν και σχόλια που κατηγορούν για υποκρισία το Ισραήλ, αναφέροντας ότι δεν μιλάει για τους νεκρούς αμάχους Παλαιστίνιους, ειδικά όσους σκοτώθηκαν σε Γάζα και Δυτική Όχθη από τις ισραηλινές δυνάμεις, πολύ πριν υπάρξη ανάφλεξη του Μεσανατολικού.