Εικόνες φρίκης που δείχνουν λίμνες αίματος και αρκουδάκια γεμάτα τρύπες από σφαίρες σε ένα ισραηλινό νηπιαγωγείο μετά τον θάνατο δεκάδων αθώων είδαν το φως της δημοσιότητας.

Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες δείχνουν αίμα στο πάτωμα ανάμεσα στις παιδικές καρέκλες και καταστροφή. Οι άντρες της Χαμάς άφησαν πεταμένους γεμιστήρες AK47 διασκορπισμένους ανάμεσα στα παιδικά παιχνίδια, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Όλα αυτά έγιναν στο κιμπούτς Be’eri, τέσσερα μίλια από τη Γάζα. Εκείνο το Σάββατο, ο παιδικός σταθμός θα ήταν κλειστός, αλλά οι οικογένειες ήταν ελεύθερες να χρησιμοποιούν τον παιδικό εξοπλισμό οποιαδήποτε στιγμή.

Τρύπες από σφαίρες σ τα παράθυρα και τις πόρτες και σημάδια από σύρσιμο με αίμα υποδηλώνουν μια απελπισμένη προσπάθεια να τραβήξουν ένα νεκρό ή τραυματισμένο θύμα σε ασφαλές μέρος.

Τα παράθυρα της βιβλιοθήκης είχαν διακοσμηθεί με χαριτωμένες μπλε φιγούρες Στρουμφ που είχαν γίνει κομμάτια – εν μέσω αναφορών ότι περισσότεροι από 100 άνθρωποι στην αγροτική περιοχή σκοτώθηκαν στην αιφνιδιαστική επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

Ένας Ισραηλινός στρατιώτης δήλωσε στη Sun: «Αυτό το μέρος έχει πολλά τρομερά μυστικά – και δυστυχώς ανακαλύπτουμε όλο και περισσότερα κάθε μέρα.

Πολλά παιδιά πέθαναν εδώ – μερικά από αυτά φρικτά ακρωτηριασμένα».