Η Hailey Bieber δεν παραβρέθηκε στο Met Gala και έλαμψε διά της απουσίας της. Και οι φήμες για τον λόγο της απουσίας της επιβεβαιώθηκαν από την ίδια λίγες ημέρες αργότερα: Είναι έγκυος. Η Hailey και ο σύζυγός της, Justin Bieber, περιμένουν το πρώτο τους παιδί και μάλιστα ανανέωσαν τους όρκους του γάμου τους στη Χαβάη, ανεβάζοντας το σχετικό βίντεο στα προσωπικά τους social media.

Στην ιδιωτική τελετή της ανανέωσης των γαμήλιων όρκων τους, η Hailey Bieber φορούσε ένα στενό νυφικό φόρεμα από δαντέλα με την υπογραφή Saint Laurent και πέπλο, ενώ από τότε φοράει στο δάxτυλό της το καινούριο της μονόπετρο που αντικατέστησε εκείνο των αρραβώνων της.

Εμείς το εντοπίσαμε σε ένα κοντινό πλάνο που μας χάρισε σε μια φωτογραφία της την οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σταθήκαμε να το χαζέψουμε, όπως κάνουμε άλλωστε πάντα μπροστά στις βιτρίνες του κοσμηματοπωλείου Tiffany’s σαν την Audrey Hepburn.

To τεράστιο μονόπετρο που, όπως βλέπετε, φοράει στο αριστερό της χέρι, είναι μια δημιουργία του οίκου Tiffany & Co., ενώ το δαχτυλίδι των αρραβώνων της που είναι μικρότερο, το βλέπετε να το φοράει στο μικρό δάκτυλο του δεξιού της χεριού. Το πρώτο δαχτυλίδι λέγεται ότι κόστισε 600.000 δολάρια, ενώ το δεύτερο γύρω στo 1,5 εκ. δολάρια.

Και τα δυο έχουν οβάλ σχήμα, ωστόσο το δεύτερο είναι εμφανώς μεγαλύτερο από το πρώτο και έχουν διαφορά ως προς τα καράτια: Το αρχικό ήταν 10 καράτια, ενώ το δεύτερο υπολογίζεται γύρω στα 18. Με λίγα λόγια, μόνο στα δυο δάxτυλά της, η Hailey Bieber φοράει κοσμήματα που ξεπερνούν τα δυο εκατομμύρια δολάρια.