Ο Κώστας Φορτούνης και η σύζυγός του, Ιωάννα Καταραχιά, είναι μαζί έξι χρόνια και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Ιούνιο του 2021 στην Καλαμπάκα, τον τόπο καταγωγής του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ο Σπύρος, που πήρε το όνομα του πατέρα του διεθνή παίκτη. Το ζευγάρι πέρυσι τον Ιούνιο απέκτησε και μία κόρη και σε λίγες ημέρες, συγκεκριμένα στις 2 Ιουνίου, θα γίνει και η δική της βάπτιση. Η μικρή θα ονομαστεί Ανδριάνα με νονό τον επιχειρηματία Γιώργο Ρουμελιώτη.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε μια βόλτα μαζί με τα παιδιά του, τον τριών ετών Σπύρο να κάνει ποδήλατο και την ενός έτους μπέμπα να είναι στο καρότσι της. Η Ιωάννα Καταραχιά επέλεξε ένα casual look, το οποίο είναι άνετο και πρακτικό για μία νέα μαμά, αλλά παράλληλα περιελάμβανε και ένα κομμάτι που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, κι αυτό είναι η ζακέτα της.

Η σύζυγος του Κώστα Φορτούνη φόρεσε ένα ντένιμ μπλε παντελόνι, λευκό τοπ, αθλητικά παπούτσια και μία oversize ζακέτα με έναν ενδιαφέροντα συνδυασμό χρωμάτων: Δύο διαφορετικά παστέλ χρώματα, το ροζ και το βεραμάν, λίγο πράσινο και λευκό. Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και ένα πολύχρωμο backpack.

Η πρότασή μας

PCP Sasha Λιλά Bomber Ζακέτα 88€