Από το 1874, το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», μέλος της Luxury Collection, παραμένει στην πρωτοπορία της ελληνικής φιλοξενίας. Ακολουθώντας (και παρακολουθώντας) την εξέλιξη της Αθήνας, γράφει τη δική του ιστορία κομψότητας. Με 150 χρόνια λειτουργίας, αποτελεί ορόσημο για την αθηναϊκή κοινωνία, φιλοξενώντας αρχηγούς κρατών, βασιλείς και επώνυμες προσωπικότητες.

Η Μαίρη Κατράντζου ανέλαβε να σχεδιάσει ένα limited edition φουλάρι για την εορταστική επέτειο του ξενοδοχείου, εμπνευσμένο από την αρχιτεκτονική του. Το φουλάρι απεικονίζει την πρόσοψη από την πλατεία Συντάγματος, δείχνοντας τα παράθυρα με θέα στη Βουλή και στην Ακρόπολη.

Η Μαίρη Κατράντζου, γνωστή στη διεθνή σκηνή της μόδας για τα μοναδικά της prints, συχνά ενσωματώνει στα σχέδιά της στοιχεία από την ελληνική ιστορία και πολιτισμό, κερδίζοντας διεθνή αναγνώριση. Τα ρούχα της έχουν φορεθεί από πολλές διάσημες προσωπικότητες στα κόκκινα χαλιά, όπως η Κέιτ Μπλάνσετ και πιο πρόσφατα η Σάλμα Χάγιεκ. Ανέλαβε τη δημιουργική διεύθυνση της συλλογής δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ στον οίκο Bvlgari και σχεδίασε τις νέες ενδυμασίες για τις ιέρειες στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

Προτού επικεντρωθεί στη μόδα, η Κατράντζου είχε σπουδάσει αρχιτεκτονική στην Αμερική, κάτι που επηρέασε σαφώς το στιλ των δημιουργιών της. Τα γεωμετρικά σχέδια και τα έντονα χρώματα είναι χαρακτηριστικά των συλλογών της, καθιστώντας τα ρούχα της μοναδικά έργα τέχνης.