Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έχει καθιερωθεί ως η απροσδόκητη βασίλισσα του nail art, πειραματιζόμενη με ντελικάτα λουλούδια (φυσικά, ασορτί με την κόρη της Πενέλοπε), τα αρχικά του συζύγου της Τράβις Μπάρκερ και γαλλικό με κόκκινες άκρες, όπως αυτό που επέλεξε για τον γάμο της στην Ιταλία πρόσφατα, ο οποίος για αρκετές μέρες απασχόλησε τα μέσα.

Το πιο πρόσφατο διακριτικό, αξιοπρόσεκτο μανικιούρ στο Pinterest από την κομψή ιδρύτρια του Poosh δεν είναι άλλο από ένα μίνιμαλ, δίχρωμο μανικιούρ, που μοιράστηκε με τις ακόλουθούς της μέσω ενός πολύ σύντομου Instagram story.

Εμπιστευόμενη την ταλαντούχα nail artist της, Kim Truong (πιο γνωστή ως KimKimNails στο ‘gram), η οποία ως γνωστόν συνεργάζεται με πελάτισσες όπως η Κιμ Καρντάσιαν, η Μιράντα Κερ και άλλες, η Κόρτνεϊ παρέμεινε πιστή στο φαινομενικά αγαπημένο της σχήμα νυχιών, αυτό του μαλακού αμυγδάλου, με μια γυαλιστερή μπεζ απόχρωση βαμμένη καθαρά από πάνω.

Με ένα αυθάδες χαμόγελο, σαν να κρατάει κάποιο μυστικό, στο story που ανέβασε στο Instagram γυρίζει το χέρι της για να δείξει μια έντονη κόκκινη, εμπνευσμένη από τον Louboutin, απόχρωση που ξεπροβάλλει από το εσωτερικό των νυχιών της.

Ένας συνδυασμός απροσδόκητος, αλλά εξίσου ντελικάτος και ανατρεπτικός, που σίγουρα θα συγκεντρώσει τα βλέμματα όλων στο μανικιούρ σας.

Το κόκκινο στα νύχια, απόλυτη τάση για το καλοκαίρι

Μανικιούρ

Σύμφωνα με το TikTok, τα κόκκινα νύχια είναι τάση αυτό το καλοκαίρι (το hashtag #rednails έχει 343,1M προβολές και συνεχίζει να μετράει), με διασημότητες όπως η Χέιλι Μπίμπερ και η Σαμπρίνα Κάρπεντερ να έχουν πάρει μέρος στο statement-making χρώμα.

Αλλά για όσες μπορεί να θέλουν να μετριάσουν την ένταση ενός κατακόκκινου look, η πιο διακριτική εκδοχή της Κόρτνεϊ μπορεί να είναι το τέλειο στιλ για να προτιμήσετε για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις. Δεν σας αρέσει το κόκκινο; Επιλέξτε μια διαφορετική απόχρωση κάτω από τα νύχια σας για μια διασκεδαστική εμφάνιση που ταιριάζει περισσότερο με τη μοναδική αισθητική σας.