Για πολλούς, το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή του χρόνου, ωστόσο, για τα μαλλιά είναι μια από τις πιο απαιτητικές περιόδους· ο ήλιος, το θαλασσινό αλάτι, το χλώριο και οι υψηλές θερμοκρασίες αφήνουν τα μαλλιά τραχιά, άτονα και πολύ δύσκολα στη διαχείριση…

Η ΝΕΑ καλοκαιρινή, εξειδικευμένη σειρά περιποίησης μαλλιών Bonacure Sun Protect από τη Schwarzkopf Professional ξέρει ακριβώς τι χρειάζονται τα ταλαιπωρημένα από τον ήλιο μαλλιά!

Η Bonacure Sun Protect είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να προστατεύει, να καθαρίζει και να θεραπεύει όλους τους τύπους μαλλιών ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ την έκθεση στον ήλιο, και να προσφέρει όλα τα οφέλη που έχουν ανάγκη τα μαλλιά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Χάρη στη δυνατή σύνθεση με cold pressed έλαιο καρύδας, η σειρά θρέφει και ομορφαίνει τα μαλλιά έτσι ώστε οι λάτρεις του ήλιου να ξεχάσουν τη φθορά των μαλλιών τους ή το ξεθώριασμα του χρώματος και να επικεντρωθούν στο να δείχνουν τέλειες, 24 ώρες το 24ωρο!

Επιπλέον, η Bonacure Sun Protect στοχεύει να κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο των κομμωτών όσο και των καταναλωτών, με τους τρεις θεμελιώδεις πυλώνες της: 

Προηγμένη Τεχνολογία

Σύνθεση με cold pressed έλαιο καρύδας γνωστό για την ιδιότητά του να ενισχύει τη θρέψη, τη λείανση και τη λάμψη, να αντιμετωπίζει το ξεθώριασμα του χρώματος και τις φθορές από τις ελεύθερες ρίζες.

Clean Σύνθεση

Νέες vegan επαγγελματικές συνθέσεις χωρίς sulfates, σιλικόνες και τεχνητά χρωστικά, σε συνδυασμό με υψηλής απόδοσης τεχνολογίες. 

Βιώσιμη Συσκευασία

Βιώσιμο εσωτερικά και εξωτερικά: η νέα συσκευασία είναι φιλική προς τον πλανήτη, πλήρως ανακυκλώσιμη και σχεδιασμένη με έως και 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.*

*εξαρτάται από τη μορφή της συσκευασίας

Η σειρά Bonacure Sun Protect πιο αναλυτικά:

H ΝΕΑ Bonacure Sun Protect παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη σειρά ευχάριστων, αισθησιακών, με πολλαπλά οφέλη προϊόντων καθημερινής χρήσης. Η σειρά περιέχει 4 must-have προϊόντα, μέσα σε μια πολύ κομψή συσκευασία, για υπέροχα, καλοκαιρινά μαλλιά:

1. BC Sun Protect 3-in1 Scalp, Hair & Body Cleanse

Ένα απαλό αλλά θρεπτικό καθαριστικό σαμπουάν χωρίς sulphates με cold pressed

έλαιο καρύδας, ειδικά σχεδιασμένο να απομακρύνει τα κατάλοιπα από τα μαλλιά, το δέρμα και το τριχωτό, ενώ συμβάλλει με τη βοήθεια της Πανθενόλης στην εξισορρόπηση του επιπέδου υγρασίας.

Οφέλη:

  • Καθαρίζει απαλά όλους τους τύπους μαλλιών.
  • Απομακρύνει τα κατάλοιπα από αντηλιακά προϊόντα, χλώριο & θαλασσινό αλάτι.
  • Αναζωογονεί μαλλιά, τριχωτό και δέρμα.
  • Θρέφει και ενδυναμώνει τα μαλλιά.

2. BC Sun Protect 2-in-1 Treatment 

Μια μάσκα θεραπείας και conditioner, 2-σε-1, για θρέψη & αναπλήρωση με cold pressed έλαιο καρύδας βοηθάει στην εξισορρόπηση του επιπέδου υγρασίας στα ταλαιπωρημένα από τον ήλιο μαλλιά, προσφέρει απαλότητα και λείανση, ενώ παράλληλα αφήνει στα μαλλιά μια υπέροχη λάμψη.

Οφέλη:

  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως conditioner (αφήστε το να δράσει 2 λεπτά), ή ως θεραπεία (αφήστε το να δράσει 10 λεπτά)
  • Θρέφει, αναπληρώνει και αφήνει μια αίσθηση ενυδάτωσης στα μαλλιά, ενώ προσθέτει εκπληκτική λάμψη.
  • Κάνει τα μαλλιά πιο διαχειρίσιμα & μειώνει το σπάσιμο της τρίχας. 
  • Ξεμπερδεύει και δρα κατά του φριζαρίσματος.

3. BC Sun Protect 10-in-1 Summer Fluid

Μια ανάλαφρη κρέμα 10 σε 1 με cold pressed Έλαιο Καρύδας και Βούτυρο Καριτέ που θρέφει και προστατεύει τα μαλλιά, προσφέροντας πιο εύκολο ξεμπέρδεμα, μεγαλύτερη διαχειρισιμότητα και εκθαμβωτική λάμψη. Το προϊόν συσκευάζεται σε ένα πρακτικό & μοντέρνο σωληνάριο αλουμινίου που μπορείτε να μεταφέρετε άνετα στην τσάντα σας ώστε να το χρησιμοποιείτε παντού και να χαρίζετε στα μήκη και τις άκρες των μαλλιών σας την επιπλέον περιποίηση που χρειάζονται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Οφέλη:

  • Συμβάλλει στην ενυδάτωση και λάμψη της τρίχας.
  • Απαλότητα και διαχειρισιμότητα.
  • Προστασία του χρώματος.
  • Βοηθάει στην πρόληψη του σπασίματος της τρίχας.
  • Δρα κατά του φριζαρίσματος.

4. BC Sun Protect Beach Wave Spray

Υιοθετήστε το καλοκαιρινό σας look και εκτός παραλίας & αναδείξτε την

ομορφιά του κυματιστού style όλο το καλοκαίρι με αυτό το ανάλαφρο mist υφής.

Οφέλη:

  • Έχοντας ως βάση του τη ζάχαρη, αυτό το mist μαλλιών προσφέρει αψεγάδιαστα κυματιστά μαλλιά και χαρίζει υφή με απαλή και λεία αίσθηση.
  • Mist που δεν απαιτεί στέγνωμα με πιστολάκι.
  • Θρέψη και ενυδάτωση με διάρκεια
  • Για όλους τους τύπους μαλλιών.

Mπορείτε να ανακαλύψετε όλες τις σειρές προϊόντων της Bonacure Clean Performance και στο επίσημο website της Schwarzkopf Professional. Ειδικά σεμινάρια, blogs και ευκαιρίες εκπαίδευσης έχουν δημιουργηθεί επίσης από την ομάδα ASK Education της  Schwarzkopf Professional για να ενισχύσει τους κομμωτές στο συνεχές ταξίδι τους στη γνώση. 

Μην ξεχνάτε να ανακαλύπτετε  τη Schwarzkopf Professional και στα social media μέσω του @schwarzkopfpro.greece και να ενημερώνεστε για την Bonacure Clean Performance με τα  hashtags #BCWECARE και #cleanperformance.