Μίνιμαλ, αβίαστα και σικάτα, αλλά πάντα μοντέρνα και επίκαιρα, τα μαλλιά της Τζένιφερ Άνιστον έχουν γίνει το χαρακτηριστικό της look. Μακριά από το κούρεμα «The Rachel» των ημερών των Friends, η Άνιστον όλα αυτά τα χρόνια διατηρεί τα μαλλιά της μακριά, με ελαφριά layers και χρυσές ανταύγειες. «Είναι ένα υπέροχο χτένισμα με κίνηση που απαιτεί ελάχιστη συντήρηση, αλλά μπορεί να φαίνεται υπέροχο για μέρα ή νύχτα», λέει στο Bustle ο Dom Seeley, κομμωτής διασημοτήτων και International Creative Director στο ColorWow.

Τζένιφερ Άνιστον

Με την αγαπημένη σταρ σπάνια να αλλάζει στυλ και κούρεμα, τα μαλλιά της Τζένιφερ Άνιστον είναι τόσο αναγνωρίσιμα και εμβληματικά που έχουν γίνει μέρος του brand της. Από το κούρεμα και το χρώμα, λοιπόν, δείτε πώς μπορείτε να πετύχετε το χαρακτηριστικό χτένισμα της Τζένιφερ Άνιστον σύμφωνα με τους ειδικούς.

Πώς να αποκτήσετε το κούρεμα της Τζένιφερ Άνιστον

Ενώ το εμβληματικό χτένισμα της Τζένιφερ Άνιστον είναι άμεσα αναγνωρίσιμο και δείχνει πάντα έτοιμο για το κόκκινο χαλί, το κούρεμά της είναι πραγματικά πολύ απλό, λέει ο κομμωτής διασημοτήτων Dom Seeley και International Creative Director στο ColorWow.

«Διατηρήστε το μήκος σας φρέσκο και κάντε τακτικά κοψίματα για να διατηρείτε τα μαλλιά υγιή και πυκνά», εξηγεί. «Βεβαιωθείτε ότι τα layers βρίσκονται ακόμη εκεί, χωρίς υπερβολές και μεγάλες ανατροπές στα μήκη. Η έμφαση είναι πάντα το layering του προσώπου, καθώς ανοίγει το πρόσωπο. Ξεκινήστε το layering γύρω από το ύψος του πηγουνιού και συνδέστε το στα μήκη για να διατηρήσετε το στυλ ελάχιστο και συνεκτικό».

Πώς να αποκτήσετε το χρώμα μαλλιών της Τζένιφερ Άνιστον

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα κάποιου που έχει βρει τον τόνο που της ταιριάζει καλά και ένα χρώμα που ενισχύει τα χαρακτηριστικά και τον τόνο του δέρματός της. Όταν πρόκειται, λοιπόν, για την «αντιγραφή» του χρώματος και του στυλ μαλλιών της λατρεμένης σταρ, εξαρτάται από το φυσικό σας χρώμα μαλλιών. Ζητώντας ένα «ζεστό χρυσαφένιο ή ένα ξανθό της βανίλιας» θα αναδημιουργούσε μια παρόμοια απόχρωση με την Άνιστον, λέει ο Seeley. Ωστόσο, φροντίστε να αποκτήσετε έναν τόνο που να ταιριάζει στον δικό σας τόνο δέρματος.

Τζένιφερ Άνιστον

«Η Jennifer τείνει πάντα να έχει έναν πιο ουδέτερο/χρυσό ή μπεζ τόνο που ενισχύει το χρώμα των ματιών και τον τόνο του δέρματός της, κάτι που θα συμβούλευα τελικά σε κάθε πελάτη που επισκέπτεται έναν hair colorist», εξηγεί ο Declan Haworth, διευθυντής χρωμάτων της Blue Tit.