Οι τάσεις του μακιγιάζ αλλάζουν συνεχώς. Από νέον σκιές ματιών και τολμηρά κραγιόν μέχρι σχεδόν καθόλου μακιγιάζ, υπάρχουν εκατομμύρια πιθανές επιλογές. Αλλά υπάρχει ένα look που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα -το δικό σας. Ανεξάρτητα από το πώς φαίνεστε, ένα φρέσκο ​​πρόσωπο θα είναι πάντα μια κλασική επιλογή.

Κένταλ Τζένερ

Η τάση στο μακιγιάζ που έχει γίνει viral στο TikTok

Το «Clean-Girl» μακιγιάζ, λοιπόν, αποτελεί τη νέα τάση στο χώρο του μακιγιάζ και είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται. Είναι το φρέσκο, μίνιμαλ μακιγιάζ. Η Κένταλ Τζένερ και η Χέιλι Μπίμπερ ξεχωρίζουν για αυτό το look, ενώ το κύριο στοιχείο του είναι ότι όλα έχουν να κάνουν με περιποιημένα φρύδια χωρίς εξεζητημένα προϊόντα και ένα καθαρό και λαμπερό δέρμα. Μάλιστα, στο TikTok υπάρχουν 12,6 εκατομμύρια προβολές για το #cleangirlmakeup, χωρίς να έχει έρθει ακόμη καλά καλά η άνοιξη. Μια τάση που απ’ ό,τι φαίνεται σίγουρα θα κυριαρχήσει στο χώρο του μακιγιάζ για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022.

Χέιλι Μπίμπερ

Τι είναι η τάση «Clean-Girl» και πώς να την υιοθετήσετε

Σε αντίθεση με άλλες τάσεις ομορφιάς που περιλαμβάνουν το blending και το contouring, η εμφάνιση «Clean-Girl» είναι στην εφαρμογή της πολύ εύκολη. Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεσαι καθόλου μακιγιάζ, ενώ το πιο σημαντικό μέρος αυτής της τάσης είναι να φροντίζετε το δέρμα σσας και να προσθέτετε ελάχιστα προϊόντα.

@karajewel

“Clean girl” makeup GRWM PT. 1

♬ original sound – Kara Del Toro

Ανεξάρτητα από το επίπεδο των δεξιοτήτων σας στο μακιγιάζ, λοιπόν, μπορείτε να επιτύχετε το συγκεκριμένο look πολύ εύκολα. Η δημιουργός του TikTok, Kara Del Torro, το αποδεικνύει στο βίντεό της, που δείχνει να ταμπονάρει το κονσίλερ κάτω από τα μάτια της, να εφαρμόζει στο πρόσωπό της μια ελαφριά βάση σε μπρονζέ απόχρωση και να ταμπονάρει λίγο ρουζ κρέμα στα μάγουλά της. Σύμφωνα με έρευνα του No7, υπάρχουν πέντε βασικά προϊόντα που απαιτούνται για να αποκατασταθεί η τάση του «clean-girl» -απολεπιστικό, αντηλιακό, λαμπερό primer, ενυδατική κρέμα και τζελ φρυδιών. Για να επιτύχετε το συγκεκριμένο look το κλειδί είναι να αναδείξετε όλα τα φυσικά σας χαρακτηριστικά και να μην φορτώσετε με πολλά προϊόντα την επιδερμίδα σας. Είναι εύκολο, άνετο και διαρκεί όλη μέρα.