Αν έχετε αντιμετωπίσει το πρόβλημα του ξεραμένου eyeliner το TikTok είναι εδώ για να σας δώσει τη λύση, χωρίς να χρειαστεί να αγοράσετε καινούριο. Ανεξάρτητα, λοιπόν, από το είδος του eyeliner που χρησιμοποιείτε για να επιτύχετε αυτό το τέλειο γατίσιο βλέμμα, το πιθανότερο είναι ότι έχετε αντιμετωπίσει ένα από τα χειρότερα «προβλήματα» που έχουν πλήξει τις λάτρεις του eyeliner -ένα ξεραμένο eyeliner. Και μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να φαίνεται ότι το eyeliner σας έχει στεγνώνει μόλις λίγες ημέρες μετά την πρώτη χρήση του.

Αντί απλά να αντικαταστήσετε αυτό το ξεραμένο eyeliner, λοιπόν, υπάρχουν πολλά hacks απλώς για να το αναζωογονήσετε και να σας κάνουν να σχηματίσετε αυτήν την τέλεια υγρή γραμμή σε χρόνο μηδέν.

Eyeliner

Ίσως η πιο απλή λύση είναι αυτή που δεν απαιτεί καμία σημαντική δεξιότητα από την πλευρά σας. Εάν διαθέτετε ένα eyeliner που είναι εξοπλισμένο με μπάλα μελάνης, σύμφωνα με το StyleCaster, απλά κουνώντας το πριν από κάθε χρήση μπορεί να σας βοηθήσει να προλάβετε το στέγνωμα του eyeliner σας. Για όσες χρησιμοποιούν κρέμα ή gel eyeliner, σύμφωνα με το Bustle, μπορείτε να το αναζωογονήσετε χρησιμοποιώντας μια οδοντογλυφίδα και οφθαλμικές σταγόνες (ναι, σωστά διαβάσατε!) για να προσθέσετε λίγη υγρασία στο gel ή το cream eyeliner σας.

Eyeliner

Το viral κόλπο στο TikTok που θα σώσει το ξεραμένο eyeliner σας

Υπάρχει, ωστόσο, ένα viral κόλπο στο TikTok που θα σώσει το ξεραμένο eyeliner σας χωρίς στην ουσία να χρειαστείτε κάτι επιπλέον πέρα από το eyeliner και ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια. Η beauty influencer του TikTok, Mirta Miler (@mimiermakeup) δημοσίευσε μια απλή λύση για όσες παλεύουν με ένα στεγνό eyeliner σε στυλ μολυβιού. Στο viral βίντεό της στο TikTok, λοιπόν, η Miler αντιμετωπίζει το ξεραμένο eyeliner παίρνοντας ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια και ουσιαστικά τραβώντας όλο το μπλοκ υγρού eyeliner μέχρι να αφαιρεθεί εντελώς από τη βάση του.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το τσιμπιδάκι, θα επανατοποθετήσετε το μπλοκ υγρού eyeliner στη βάση, εμποτίζοντάς του έτσι το υγρό eyeliner που έχει κατακαθίσει στο κάτω μέρος και στα πλαϊνά της βάσης. Μόλις το κάνετε αυτό, βγάλτε ξανά το μπλοκ υγρού eyeliner και τοποθετήστε το ξανά στη βάση του για τελευταία φορά. Μετά την ολοκλήρωση αυτών των βημάτων, το ξεραμένο eyeliner σας πρέπει να είναι πλήρως αναζωογονημένο και έτοιμο για χρήση.

Επίσης, σύμφωνα με το StyleCaster, μπορείτε να λιώσετε και να υγροποιήσετε το αποξηραμένο προϊόν στο εσωτερικό του ραβδιού του eyeliner σας θερμαίνοντάς με ένα σεσουάρ μαλλιών για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα.