Τα smokey eye αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα trend το χώρο του μακιγιάζ, σχεδόν για όλες τις γυναίκες. Με έντονα σκούρα ματ ή μεταλλικά χρώματα, αλλά ακόμη και σε οποιαδήποτε απόχρωση κι αν τα δημιουργήσετε, το σίγουρο είναι ότι τα βλέμματα όλων επικεντρώνονται στα μάτια σας.

Συνυφασμένα πλήρως με τις βραδινές εξόδους, γνωρίζατε ότι τα smokey eye μπορούν να εφαρμοστούν και κατά την διάρκεια της ημέρας μέσα από μια πιο ήπια και φιλική για την ημέρα προσέγγιση, δημιουργώντας εξίσου δυναμικές και σαγηνευτικές εμφανίσεις; Μέσα σε μόλις τέσσερα βήματα θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα και θα καταπλήξετε τους πάντες.

Ανοιχτόχρωμη σκιά για το καπάκι των ματιών

Επιλέξτε ένα ανοιχτόχρωμο και ελαφρώς λαμπερό χρώμα σκιάς για το καπάκι του ματιού σας και απλώστε την χρησιμοποιώντας μια μεγάλη βούρτσα σκιάς ματιών. Ξεκινήστε από το κέντρο του ματιού και απλώνετε με απαλές κινήσεις σε όλο το καπάκι. Στη συνέχεια, εφαρμόστε τη σκιά και στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων σας.

Δημιουργία «βάθους» με μια πιο σκούρα σκιά

Για να τονίσετε την εξωτερική γωνία του ματιού σας, χρησιμοποιήστε μια πιο σκούρα καφέ σκιά, και απλώστε με μικρές κυκλικές κινήσεις. Δημιουργήστε λίγο περισσότερο βάθος αναμειγνύοντάς το χρώμα της επιλογής σας με ακόμη μία απόχρωση, ωστόσο, αντισταθείτε στην επιθυμία να κάνετε αυτό το βήμα, όπως θα κάνατε και για το βραδινό σας μακιγιάζ. Η καλύτερη συμβουλή των ειδικών είναι να ξεκινάτε πάντα με λιγότερες επιλογές και ανάλογα με τις ανάγκες αλλά και την ώρα να προβαίνετε στους αντίστοιχους συνδυασμούς.

Γραμμή eyeliner

Με την εφαρμογή του eyeliner αυτό που θέλετε να πετύχετε είναι να ορίσετε κατά κάποιο τρόπο το σχήμα των ματιών σας, χωρίς, ωστόσο, το βλέμμα να επικεντρώνεται στη μαύρη γραμμή του. Αυτό που πρέπει να κάνετε, λοιπόν, είναι να το εφαρμόσετε ελαφρώς και με ένα πινέλο να το σβήσετε σιγά σιγά προς τα έξω.

Εφαρμογή μάσκαρα

Μέρα ή νύχτα κανένα smokey eye δεν είναι επιτυχημένο χωρίς καμπύλες βλεφαρίδες. Χρησιμοποιήστε τη μάσκαρά σας για να ολοκληρώσετε το εντυπωσιακό μακιγιάζ σας.