Το Syoss είναι επίσημος χορηγός της 17ης διοργάνωσης της Athens Xclusive Designers Week που θα πραγματοποιηθεί από τις 28 έως και τις 30 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής, με τη συμμετοχή ελλήνων σχεδιαστών και διεθνών brands μόδας.

Το Syoss που περιλαμβάνει προϊόντα επαγγελματικής ποιότητας στις κατηγορίες περιποίησης, styling και βαφής μαλλιών, θα αναλάβει την επιμέλεια του Hair Styling των επιδείξεων.

Ενώ, όπως κάθε σεζόν, έτσι και φέτος, η σχολή κομμωτικής Diamantopoulos, με επικεφαλής το Βασίλη Διαμαντόπουλο, θα επιμεληθεί τα χτενίσματα της διοργάνωσης. Τα χτενίσματα θα δημιουργηθούν αποκλειστικά με προϊόντα των σειρών Hair Styling του Syoss.

Η αρχή της συνεργασίας έγινε τη Δευτέρα 23 Μαρτίου με την επίσημη πρόβα χτενισμάτων για τους σχεδιαστές της 17ης AXDW που πραγματοποιήθηκε στo Vassilis P. Diamantopoulos Hairstudio στην Κηφισιά.

Εκεί, ο Βασίλης Διαμαντόπουλος μαζί με τα προϊόντα Hair Styling του Syoss δημιούργησαν με επιτυχία μερικά από τα πιο απαιτητικά χτενίσματα της φετινής διοργάνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τα http://www.syoss.net και https://www.facebook.com/syoss.gr.