«Η κοπέλα μου και εγώ είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που είμαστε μαζί, αλλά μου είπε ότι δύο πρώην της είχαν μεγαλύτερο πέος από το δικό μου».

Έτσι ξεκινά η εξομολόγηση ενός άντρα που δημοσιεύτηκε από τη βρετανική Guardian με τον τίτλο: «Έχω μικρότερο πέος από τους πρώην της συντρόφου μου. Πρέπει να χειρουργηθώ;».

Το κορίτσι του τού αποκάλυψε τις πικάντικες λεπτομέρειες, οι οποίες φαίνεται ότι τον προβλημάτισαν και στράφηκε στην ειδική στήλη της βρετανικής εφημερίδας για συμβουλή.

Όπως αναφέρει λοιπόν ο άντρας αυτός, ήταν ένα θέμα που πάντα τον απασχολούσε, «αλλά αυτό με κάνει να αισθάνομαι χειρότερα. Για πολύ καιρό ήθελα να χειρουργηθώ, αλλά εκείνη μου ορκίζεται ότι είμαι ο καλύτερος σεξουαλικός σύντροφος που είχε ποτέ στη ζωή της. Λέει επίσης ότι η ίδια και ο πιο πρόσφατος πρώην της δεν μπορούσαν να κάνουν σεξ σε πολλές στάσεις, γιατί μπορεί να της προκαλούσε πόνο.

Αν ήθελα να χειρουργηθώ, θα έπρεπε; Εκείνη λέει ότι είμαι τέλειος έτσι όπως είμαι και πιστεύει ότι έχω το τέλειο μέγεθος».

Η συμβουλή που του δίνει μια ειδικός

Στην παραπάνω εξομολόγηση ανέλαβε να απαντήσει η Pamela Stephenson Connolly, η οποία είναι ψυχοθεραπεύτρια με έδρα τις ΗΠΑ και ειδικεύεται στη θεραπεία σεξουαλικών διαταραχών.

«Άκου πιο προσεκτικά την κοπέλα σου», του λέει. «Σου λέει ότι είσαι “τέλειος”, αλλά εσύ το μόνο που ακούς είναι ότι “το πέος του πρώην της ήταν μεγαλύτερο”. Είναι συνηθισμένο να χρησιμοποιείται η μισή ιστορία για να επιβεβαιωθεί μια αρνητική πεποίθηση που μπορεί να έχει κάποιος για τον εαυτό του.

Εργάσου για να περιορίσεις το άγχος που έχεις για το μέγεθος και, αντί να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους, επικεντρώσου στο να προσφέρεις ευχαρίστηση. Δυστυχώς, οι πορνογραφικές ταινίες έχουν την τάση να δίνουν έμφαση στο μέγεθος και να προωθούν μια μη πραγματική θεωρία ότι ένα τεράστιο πέος αυτόματα προσφέρει μεγαλύτερη ευχαρίστηση για τη σύντροφο.

Μην πιστεύεις αυτές τις βλακείες. Δεν έχουν βάση. Ένας έξυπνος εραστής που είναι διατεθειμένος να μάθει πώς να ευχαριστεί τη σύντροφό του -χωρίς καν να χρησιμοποιεί το πέος του- θα είναι πάντα εκείνος που θα εκτιμάται πιο πολύ».