Μετά από έναν, ομολογουμένως, δύσκολο χειμώνα κλεισμένες στα σπίτια και μακριά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα, το καλοκαίρι που βρίσκεται ήδη προ τον πυλών προμηνύει ότι οι καλύτερες μέρες βρίσκονται μπροστά μας.

Με τις περισσότερες, λοιπόν, να αναζητούν μια ριζική ανανέωση που θα τις κάνει να αφήσουν για πάντα πίσω τους μια περίοδο που σίγουρα κανείς δεν θέλει να ξαναβιώσει, τα μαλλιά μας γίνονται ο «σάκος του μποξ», και υπόκεινται στις πιο συγκλονιστικές και τραβηγμένες αλλαγές.

Αν θέλετε, λοιπόν, να αλλάξετε ριζικά εμφάνιση ή να φωτίσετε λίγο περισσότερο το χρώμα των μαλλιών σας, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τη νέα καυτή τάση στο χρώμα των μαλλιών που κυριαρχεί στα social media, έχει «ξεσηκώσει» τα γυναικεία πλήθη και έχει, ήδη, λατρευτεί από αγαπημένες σταρ όπως είναι η Κέιτι Πέρι και η Μπίλλι Άιλις.

Αυτό δεν είναι άλλο από το Reel Blonde, μια πολύ ανοιχτή ξανθιά απόχρωση, στα όρια του εντελώς ξανοιγμένου, το οποίο κάνει θραύση στα social media και κυρίως στο Tik Tok, με τις απανταχού influencers και celebrities, τουλάχιστον τις πιο τολμηρές, να μην φοβούνται να το υιοθετήσουν.

Πρώτη από τις σταρ που «λάνσαρε» το άκρως καλοκαιρινό, ομολογουμένως, χρώμα ήταν η Μπίλλι Άιλις, η οποία μας είχε συνηθίσει σε πιο χρωματιστές εμφανίσεις, ενώ η πρώην μελαχρινή Σελένα Γκόμεζ δεν δίστασε να γίνει ξανθιά, αφήνοντας, ωστόσο, τη ρίζα άβαφη για μεγαλύτερη αντίθεση. Την πιο υπέροχη, ωστόσο, απόχρωση πέτυχε η Κέιτι Πέρι, την οποία στην κυριολεξία λατρέψαμε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.