Οι σκούπες πολλαπλών εφαρμογών εξασφαλίζουν εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και εξαφανίζουν ακόμη και τους πιο έντονους ρύπους.

Χώμα από τις γλάστρες, άμμο στο αυτοκίνητο, νερά από το πλυντήριο, ένα ποτήρι με νερό που έσπασε, σκόνη από το πληκτρολόγιο, στάχτη από το τζάκι ή την σόμπα, μπάζα από την ανακαίνιση, σπασμένα γυαλιά και λάσπη, είναι μερικές από τις εργασίες που μπορείτε να κάνετε με μία σκούπα πολλαπλών εφαρμογών.

Μαζεύουν όλες τις ακαθαρσίες, τη ψιλή σκόνη, τα ελαφριά απορρίμματα ή υγρά που συναντά κανείς γύρω από το σπίτι, στον κήπο και το εργαστήριο αλλά λειτουργούν και ως φυσητήρας όπου η αναρρόφηση δεν είναι δυνατή. Κάποια μοντέλα μπορούν να συνδεθούν με ηλεκτρικά εργαλεία για ταυτόχρονη αναρρόφηση.

Προσφέρουν χαμηλή κατανάλωση και υψηλή αναρροφητική ισχύ έως 30% υψηλότερη από τις σκούπες του ανταγωνισμού. Η νέα, πατενταρισμένη τεχνολογία φίλτρου από την Kärcher κάνει τις σκούπες ιδιαίτερα εύχρηστες ενώ όλες οι νέες συσκευές έχουν ιδιαίτερα υψηλή ενεργειακή απόδοση. Για παράδειγμα, η ισχύς αναρρόφησης στο νέο μοντέλο υψηλής κλάσης MV 5 Premium 1,100 watts είναι αντίστοιχου επιπέδου με μία σκούπα ισχύος 1,800 watts ( ενεργειακή κατανάλωση της προηγούμενης γενιάς Kärcher). Σε κάθε κλάση, σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα, η ισχύς αναρρόφησης είναι κατά 20% μεγαλύτερη. Η επικύρωση της SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH επιβεβαιώνει την μέγιστη αναρροφητική ισχύ σε όλα τα μοντέλα δίνοντας 5 στα 5 αστέρια. Το ινστιτούτο δοκίμασε τα μηχανήματα σύμφωνα με μία τυποποιημένη διαδικασία (IEC 60312).

Με την καινοτόμο τεχνολογία φίλτρου που είναι διαθέσιμη στα μοντέλα MV4 έως MV6 το φίλτρο μπορεί να αφαιρεθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και χωρίς να έρθετε σε καμία επαφή με την σκόνη. Το πτυχωτό φίλτρο μπορεί αυτόματα να καθαριστεί με το πάτημα ενός κουμπιού αποκαθιστώντας πλήρως την απορροφητική ισχύ.

Βρείτε περισσότερες συμβουλές καθαρισμού από την Karcher:

  Karcher Greece

  Karcher Greece

  www.karcher.gr

Online shop