Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς οι celebrities έχουν πλατιά, εκφραστικά μάτια ακόμη και χωρίς eyeliner; Τα μάτια τους μοιάζουν κάπως μεγαλύτερα και πιο έντονα, ακόμα και όταν δεν μπορείτε να διακρίνετε μια καθαρή, ορατή γραμμή eyeliner στο καπάκι των άνω βλεφάρων.

Μια νέα τάση στο χώρο του μακιγιάζ, λοιπόν, ο οποίος ανανεώνεται συνεχώς, έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως από τις απανταχού celebrities τον τελευταίο καιρό κάνοντας το βλέμμα τους να μοιάζει πιο σαγηνευτικό και έντονο από ποτέ.

Μάλιστα, ο διάσημος makeup artist Sir John, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το πάντα εντυπωσιακό μακιγιάζ της Μπιγιονσέ, αποκαλύπτει τα βήματα για να το πετύχετε κι εσείς σαν επαγγελματίες του χώρου. Η συγκεκριμένη τεχνική ονομάζεται «tightlining» και στην ουσία αυτό που κάνει είναι να κάνει τις βλεφαρίδες σας να φαίνονται πιο πυκνές και τα μάτια πιο έντονα.

Για να την εφαρμόσετε θα χρειαστείτε ένα αδιάβροχο μολύβι ματιών και ιδιαίτερη σταθερότητα στο χέρι σας. Ανασηκώστε, λοιπόν, το άνω βλέφαρο με τα δάχτυλά σας και προσεκτικά τοποθετήστε το μολύβι κατά μήκος της εσωτερικής γραμμής των άνω βλεφάρων, ώστε να τονίσετε το χρώμα των βλεφαρίδων σας από τη ρίζα τους. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το eyeliner όπως θα το κάνατε σε κάθε άλλη περίπτωση και θα παρατηρήσετε αμέσως ότι τα μάτια σας δείχνουν πιο έντονα και οι βλεφαρίδες σας πιο πλούσιες.