Για τη νύφη είναι μία από τις σημαντικότερες ημέρες στη ζωή της, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η συγκεκριμένη μέρα είναι μόνο για εκείνη να λάμψει! Όλες μας λατρεύουμε τους γάμους και θέλουμε να είμαστε πιο όμορφες από ποτέ για να συνοδεύσουμε το ζευγάρι τη μέρα που θα ενώσουν για πάντα τις ζωές τους. Το να βρεις το κατάλληλο φόρεμα για γάμο είναι από τη μία μια όμορφη στιγμή ωστόσο μπορεί εύκολα να γίνει κουραστική αν δεν ξέρεις τι ακριβώς θέλεις αλλά και που να το ψάξεις. Παρακάτω θα βρεις μερικές προτάσεις για εντυπωσιακά φορέματα για γάμο. Από βραδινά φορέματα, μακριά, boho αλλά και σατέν για να είσαι όμορφη και άνετη.

Η μέρα του γάμου μπορεί να είναι ένα ευτυχές γεγονός ωστόσο είναι και μία κουραστική μέρα και όχι μόνο για το ζευγάρι. Οι ώρες που θα περάσεις επάνω στα τακούνια είναι αρκετές, ενώ μην ξεχνάμε ότι θα ρίξεις και αρκετό χορό. Οπότε ένα από τα κύρια πράγματα που πρέπει να κοιτάξει κάποια είναι το φόρεμα να είναι άνετο. Να αγκαλιάζει όμορφα το σώμα σου αλλά να μην σε στενεύει και να σου επιτρέπει να ανασαίνεις.

Οι περισσότεροι γάμοι τελούνται σε περίοδο με καλό καιρό οπότε ένα σατέν φόρεμα είναι η καλύτερη επιλογή. Πρόκειται για δροσερό ύφασμα που λάμπει στο φως του ήλιου και δίνει μία νότα κομψότητας στο στιλ σου χωρίς να χρειαστεί να κάνεις πολλά.

Σίγουρα οι περισσότερες επιλέγουν φορέματα μακριά για εκείνη τη μέρα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί κάποια να επιλέξει ένα πιο μίνι φόρεμα. Ωστόσο η μέρα του γάμου αποτελεί μία από τις λίγες ημέρες που μπορούμε να φορέσουμε μακριά εντυπωσιακά φορέματα σχεδόν παραμυθένια. Φυσικά μιλάμε για Maxi φορέματα με ντεκολτέ V που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε πριγκίπισσες ταινιών. Πολύ στη μόδα είναι τα συγκεκριμένα φορέματα με άνοιγμα στο πλάι και κεντητό μπούστο. Ενώ οι πιο τολμηρές μπορούν να επιλέξουν κάποιο με v πλάτη.

Μάξι φορέματα με διαφάνεια δίνουν επίσης έναν πιο πριγκιπικό στιλ ενώ δημιουργούν την αίσθηση του διπλού κομματιού που είναι ιδιαίτερα της μόδας στις μέρες μας, το γνωστό layering.

Το φόρεμα που θα επιλέξετε ίσως να είναι και το μοναδικό αξεσουάρ που θα χρειαστείς. Μιλάμε για εκείνα τα βραδινά φορέματα που έχουν το κάτι παραπάνω. Διακοσμημένα με όμορφες λεπτομέρειες, αστραφτερά υφάσματα ή με εντυπωσιακά κοψίματα έχουν την ικανότητα να τραβάνε από μόνα τους τα βλέμματα επάνω σας χωρίς να χρειαστεί να φορτωθείτε με πολλά κοσμήματα. Τέτοιου είδους φορέματα είναι καλό να επιλέγονται σε πιο παστέλ αποχρώσεις μιας και είναι από μόνα τους αρκετά εντυπωσιακά δίνοντας με αυτόν τον τρόπο έναν αέρα ανεπιτήδευτης πολυτέλειας και glamour.

Φυσικά υπάρχουν και οι πιο εναλλακτικές οι οποίες δεν συμβιβάζονται με τα συνηθισμένα και ξεχωρίζουν με το ανεπιτήδευτο στιλ τους. Ιδανική επιλογή αν ανήκεις σε αυτήν τη κατηγορία είναι τα boho φορέματα. floral φορέματα με κοντό μανίκι είναι ιδιαίτερα αγαπητά καθώς προσφέρουν άνεση χωρίς να μειώνεται το στιλ.

Έχοντας μία καλύτερη εικόνα για το τι θα πρέπει να κοιτάξεις μένει μόνο του που θα το βρεις. Μην ανησυχείς και εδώ σου έχουμε τη λύση! Στο online κατάστημα bonfashion.gr θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία από φορέματα για γάμο διαλεγμένα ένα προς ένα για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει και που θα αναδεικνύει το στιλ και την προσωπικότητα σου.