Ενώ στο χρώμα των μαλλιών της έχουμε παρατηρήσει ότι πειραματίζεται αρκετά, η Εμίλια Κλαρκ διατηρεί μία ρουτίνα ομορφιάς εδώ και αρκετά χρόνια, την οποία δεν αλλάζει με τίποτα.

Η 32χρονη ηθοποιός αποκάλυψε, λοιπόν, ότι για να επιτύχει τις απόλυτα τέλειες βλεφαρίδες φοράει πάντα δύο διαφορετικές μάσκαρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το www.realsimple.com, είχε δηλώσει στο Marie Claire ότι επιλέγει να φοράει δύο διαφορετικές μάσκαρα, για να πετύχει τόσο τον διαχωρισμό των βλεφαρίδων, όσο και μια πιο δραματική άποψή τους, που θα τονίσει το βλέμμα της στο έπακρο.

Αυτό που κάνει στην ουσία η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς Game of Thrones είναι να φοράει μία μάσκαρα για την επιμήκυνση και τον διαχωρισμό των βλεφαρίδων της, η οποία κάνει το μάτι της να φαίνεται πιο ανοιχτό.

Έχοντας εφαρμόσει σταθερά την πρώτη της επιλογή η Κλαρκ προσθέτει στη συνέχεια και μία μάσκαρα η οποία δίνει ογκώθη ώθηση στις βλεφαρίδες, χάρη σε μια βούρτσα 4D, η οποία κάνει την δουλειά για δύο διαφορετικά βουρτσάκια: όγκος, ανύψωση και επιμήκυνση της βλεφαρίδας με μία μόνο εφαρμογή για να επιτύχετε στιγμιαίο όγκο και δραματικό βλέμμα ταυτόχρονα.