Η έμπνευση ενός καλλιτέχνη μπορεί να εμφανιστεί στα πιο απίθανα σημεία του κόσμου και τα ταξίδια, οι πόλεις που επισκέπτεται κάποιος και τα μέρη που τον εντυπωσιάζουν αποτελούν αναμφισβήτητα την καλύτερη έμπνευση!

Έτσι λοιπόν και η σχεδιάστρια μόδας Trina Turk δημιούργησε μια νέα σειρά από παπούτσια, έχοντας στο μυαλό της τις αγαπημένες της πόλεις της Καλιφόρνια.

Το Palm Springs, όπως ήταν αναμενόμενο είναι ένα άκρως φανταχτερό πέδιλο, με ξύλινη σόλα, διάφανο τακούνι και κόκκινο δέρμα.

Το παπούτσι Pasadena είναι ελαφρώς χαμηλότερο, σε ουδέτερους τόνους με ξύλινο τακούνι και το Brentwood είναι casual- glam φτιαγμένο από δέρμα σε γαλαζοπράσινο χρώμα. Όσο για το Beverly Hills, είναι ένα σανδάλι στολισμένο με στρας. Αν και πολλές από τις περιοχές που αντιπροσωπεύονται είναι διάσημες, μερικές συνδέονται με τη μόδα.

Για παράδειγμα, η όχι και τόσο γνωστή πόλη Loleta είναι μικρή και γνωστή για την τυροκομία, ενώ το Belvedere είναι περισσότερο γνωστό για τα σκάφη αναψυχής και τα εντυπωσιακά ακίνητα. Και οι δύο, ωστόσο έχουν τη δική τους ξεχωριστή ατμόσφαιρα και ενέπνευσαν την “California Road Trip ” συλλογή της Turk.

Όπως η ίδια λέει χαρακτηριστικά: “Η συλλογή αντιπροσωπεύει το σύγχρονο lifestyle της Καλιφόρνια, είναι αισιόδοξη, προοδευτική, προσιτή, πολύχρωμη και με αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι και το μήνυμα της νέας συλλογής”.

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ