Γενική Γραμματέας Ισότητας: Το δικαίωμα στην άμβλωση είναι αδιαμφισβήτητο

Τάσσεται υπέρ της απόφασης του υπ. Υποδομών και Μεταφορών να αποσύρει την καμπάνια που προκάλεσε αντιδράσεις


ΓΥΝΑΙΚΑ
11:47
14/01/2020
Γενική Γραμματέας Ισότητας: Το δικαίωμα στην άμβλωση είναι αδιαμφισβήτητο
67
loading

Τις αφίσες του κινήματος «Αφήστε με να ζήσω», οι οποίες έχουν περιεχόμενο κατά των αμβλώσεων και αναρτήθηκαν σε σταθμούς του μετρό σχολιάζει η Γενική Γραμματέας Ισότητας, Μαρία Συρεγγέλα εστιάζοντας στο νομικά κατοχυρωμένο δικαίωμα κάθε γυναίκας στην διακοπή της κύησης.

Η κ. Συρεγγέλα τονίζει ότι το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση είναι αδιαμφισβήτητο και τάσσεται υπέρ «της απόφασης του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Καραμανλή, να αποσύρει τη συγκεκριμένη καμπάνια από τους σταθμούς του μετρό».

Στη σχετική ανακοίνωση όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων επισημαίνεται, ακόμη, ότι «η πληροφόρηση και η ευαισθητοποίηση του κοινού οφείλουν να βασίζονται στον σεβασμό, την αντικειμενικότητα και την υπευθυνότητα».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

67
σχόλια
 1. avatar moot

  Πω-πω μας τα πρήξατε! Τελικά το μόνο που χρειαζόταν για να χτυπήσουν μπιέλα αριστερούληδες και φεμινίστριες ήταν μερικές αφίσες! Εντάξει, δεν θα σας το πάρει κανείς το δικαίωμα να θυσιάζετε τις ψυχές των αγέννητων παιδιών σας στο Σατανά. Βουλώστε το πια!

 2. avatar Δεν κατάλαβε κάτι η Γ.Γ.

  Ο,τι είναι ΝΟΜΙΜΟ δεν είναι αναγκαστικά και ΗΘΙΚΟ.

 3. avatar βρε ουστ!!!

  μήπως, λέω, μήπως, η αφίσα ελέγχει συνηδήσεις και νοσηρές καταστάσεις, γι\' αυτό και δεν είναι αποδεκτή;

  1. avatar Ναι

   Όπως το είπατε.
   Αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η μανία πολλών «προοδευτικών» να μην ακουστεί τίποτε εκτός από τη δίκη τους προκατάληψη! Να κατεβάσουμε ο,τι δεν εγκρίνουν αυτοί. ΟΚ.
   Να κατεβάσουμε και τα παντελόνια?
   Επιλέγουμε να ζήσει ένα αθώο μωράκι - θυμώνουν.
   Επιλέγουν να σκοτώσουν το μωράκι - κανένα πρόβλημα! Συνεχίζουμε όπως και πριν!
   Δεν μας τα λένε καλά σε μας που είμαστε από τον ... μεσαίωνα.

 4. avatar βρε ουστ!!!!

  το ίδιο αδιαμφισβήτητο θάπρεπε νάναι και το δικαίωμα στη ζωή!!!!
  αλλά τα καημένα τα έμβρυα δεν έχουν τρόπο να μας το δηλώσουν!!!!

 5. avatar Εβρίτης

  Εντάξει.. Το \"νομικά κατοχυρωμένο δικαίωμα κάθε γυναίκας στην διακοπή της κύησης\" δεν λέει και μπάτε σκύλοι αλέστε!!
  Σύμφωνα με το νόμο, στην Ελλάδα η άμβλωση επιτρέπεται υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Ο Ποινικός Κώδικας στο άρθρο 304 επιτρέπει την έκτρωση (τεχνητή διακοπή της κύησης) μόνο με τη συναίνεση της εγκύου και μόνο από γιατρό μαιευτήρα - γυναικολόγο, με τη συμμετοχή αναισθησιολόγου σε οργανωμένη νοσηλευτική μονάδα στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  Εντός των πρώτων 12 εβδομάδων της κύησης σε κάθε περίπτωση
  Εντός των πρώτων 24 εβδομάδων, αν υπάρχουν ενδείξεις σοβαρής ανωμαλίας του εμβρύου που επάγονται τη γέννηση παθολογικού νεογνού
  Εντός των πρώτων 19 εβδομάδων, αν η εγκυμοσύνη είναι αποτέλεσμα βιασμού, αποπλάνησης ανήλικης, αιμομιξίας ή κατάχρησης γυναίκας ανίκανης να αντισταθεί
  Χωρίς χρονικό περιορισμό, αν υπάρχει αναπότρεπτος κίνδυνος για τη ζωή της εγκύου ή κίνδυνος σοβαρής και διαρκούς βλάβης της σωματικής ή ψυχικής υγείας της, βεβαιωμένος από αντίστοιχο ιατρό (στην περίπτωση αυτή ο όρος \"έκτρωση\" χρησιμοποιείται σε διακοπή που επισυμβαίνει πριν την 24η εβδομάδα). Επίσης σε αυτήν την κατηγορία εμπίπτει και η περίπτωση έκτρωσης εμβρύου με αποδεδειγμένες σοβαρές δυσλειτουργίες.

  1. avatar ποιός αριστεροπροοδευτικομπαχαλοδημοκράτης

   αναγνώρισε ποτέ το δικαίωμα της αντίθετης άποψης? Τόν αριστεροφασιστικό τους ψευτοπροοδευτισμό και απάτη τον δοκίμασαν στο πετσί τους εκατομμύρια αφελών που πίστεψαν τα ψέμματα,την απάτη και την προπαγάνδα τους για χρόνια ώσπου κατέληξε στην παταγώδη πτώση και διάλυση της αριστεροφασιστικής τους κόλασης.Τώρα σε συνέχεια του οργανωμένου από παλιά σχεδίου τους της ντπ στηρίζουν τάχα μου τα...ανθρώπινα δικαιώματα των μειονοτικών κοινωνικών ομάδων με ΥΠΟΠΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΜΚΟ και άλλους οργανισμούς, ψάχνοντας κοινωνικές ομάδες που τάχα μου αδικούνται απαξιώνοντας ακόμα και υβρίζοντας ότι αντίθετο στην άρρωστη ιδεοληψία τους/προοδευτικοηθικηαριστεροτρεχα γυρευε,Η Ελληνική νομοθεσία πολύ σωστά έχει προβλέψει πτυχές και ιδιαιτερότητες σχετικά με αυτό το δύσκολο κοινωνικό θέμα.Πρέπει να γίνει επέκταση στην ποινή του εμπορίου βρεφών με σκληρές ποινές, και στην υιοθεσία ώστε να έχουν τη δυνατότητα άτεκνα ζευγάρια να αποκτήσουν ένα παιδάκι ΕΎΚΟΛΑ αντί να το πετούν στον κάλαθο των αχρήστων αφού πρώτα θα υπάρχει ΣΤΗΡΙΞΗ της μέλλουσας μητέρας και λύσεις ώστε να φέρει το παιδάκι στον κόσμο.Ποιός υγειής ανθρώπινος νούς δεν θα δεχόταν να δώσει από το υστέρημα ,η τη αξία δύο πακέτων τσιγάρων για να μήν πετάγεται η ζωή στα σκουπίδια ακυρώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δράση των ..φιλάνθρωπων ΜΚΟ/ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΛΠ ΑΚΟΛΟΎΘΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΠΑΧΑΛΟΥ? Συμφωνώ με την τελική απόφαση να είναι της μέλλουσας μητέρας αφού πρώτα θα έχει έχει ενημερωθεί πλήρως....

 6. avatar Είπον….

  Το δικαίωμα στη ζωή δεν είναι από τις πρωταρχικές αξίες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων;
  Άρα ποιό είναι το πρόβλημα μιας αφίσας που συμβαδίζει με το βασικό ανθρώπινο δικαίωμα της ζωής;
  Το πρόβλημα είναι ότι αντιτίθεται στις επιδιώξεις της ΝΤΠ του Σόρος όπου επιθυμεί την αντικατάσταση του πληθυσμού στην Ελλάδα με ότι το \"λαθραίος\" αντιπροσωπεύει από μέρους εθνικότητας και άλλης θρησκείας κατά προτίμηση μουσουλμανικής μια που είναι η πλέον απάνθρωπη θρησκεία (αν μπορεί να λεχθεί θρησκεία και όχι ιδεολογία εναντίον του ανθρώπου).
  Απλά έτσι σιγά-σιγά αποκαλύπτονται οι [...] , μίσθαρνοι υποτελλείς του Σόρος και των ΜΚΟ του που - πριν τις εκλογές ήδη- ξέρατε αλλά κάνατε πως δεν ακούγατε. Πάρτε τώρα τους μισθο-φόρους του Σόρος, αγκαλιά.....
  Εφόσον από την Ορθόδοξη εκκλησία απαγορεύεται η άμβλωση και εφόσον αυτή είναι η κυριαρχούσα θρη-σκεία στην Ελλάδα δεν καταλαβαίνω ποιος από την ΝΤΠ διέταξε τον πολιτικό νάνο Καραμανλή (του Αχιλλέως βεβαίως βεβαίως) να πάρει απόφαση εναντίων της πλειοψηφίας των Ελλήνων. Μοιάζει με την αντίστοιχη επιμονή να μας επιβάλλουν τα GAY PARADE λες και η πλειοψηφία των Ελλήνων[...] !!!!!

 7. avatar Ευπατριδης

  Το δικαίωμα στο φόνο επίσης...

 8. avatar Olofanero

  Aπό τη μια υποστηρίζουν το Ιράν και από την άλλη δεν θέλουν να γίνουμε Τεχεράνη όπως είπε και ο Ραγκούσης. Άβυσσος η ψυχή του συριζοφασίστα.

 9. avatar Ψευτοστοιχεία μιας θρησκόληπτης ψευτοεπιστήμης σε μια αφίσα,επιδιώκει την ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ των πολιτών!

  Η υπόθεση ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ξεκινάει και το κουβάρι θα ξετυλιχθεί μέχρι τέλους!

 10. avatar Αδιαμφισβήτητο

  το δικαίωμα να τρώμε κρέας αλλά θα πρεπει να ανεχτούμε τις αφίσες των βιγκανιστών. Αδιαμφισβήτητο και το δικαίωμα να είμαστε στρειτ αλλά πρέπει να ανεχόμαστε τις αφίσες των ΛΟΑΤΚΙ. Αυτό ειναι δημοκρατία. Δυστυχώς πλέον η δημοκρατία αφορά μόνο θλιβερές μειοψηφίες ,που έχουν καταφέρει να κάνουν κουμάντο δικτατορικά.

 11. avatar Γενική Γραμματεία Ισότητας..

  Υπάρχει σήμερα κάτι που δεν είναι ίσο?

 12. avatar Η αμαρτία σκλαβώνει+εξευτελίζει τον άνθρωπο που την κάνει.Μόνο ο Ιησούς Χριστός ελευθερώνει,δίνει αληθινή χαρά+ειρήνη+αγάπη μα πάνω από όλα αιώνια ζωή.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  Πολλές γυναίκες για να δικαιολογήσουν την έκτρωση στην συνείδηση τους λένε (είμαι ελεύθερη να κάνω ότι θέλω στο σώμα μου).Είναι όμως έτσι; Το σώμα σου ναι μπορείς να το κάνεις ότι θέλεις πχ μπορείς να αυτοκτονήσεις,αν+είναι κακό αυτό δεν μπορεί να σου πει κανείς τίποτα γιατί τις συνέπειες της πράξης σου τις έχεις εσύ ο ίδιος.Όμως είναι το ίδιο αν μια μητέρα αποφασίσει να κάνει έκτρωση; Μιλάμε για το σώμα της ή για το σώμα+την ζωή κάποιου άλλου; Σύμφωνα με την Αγία Γραφή ο Θεός βλέπει τον άνθρωπο από την ώρα της σύλληψης του σαν προσωπικότητα που απλά δεν έχει γεννηθεί ακόμα. Για τον Θεό η ζωή κάθε ανθρώπου είναι πολύτιμη+και μοναδική. Ο Θεός έδωσε την ζωή και σήμερα θέλει να μας δώσει αιώνια ζωή.Ο διάβολος είναι ψεύτης+ανθρωποκτόνος,μισεί τον άνθρωπο και θέλει με κάθε τρόπο να τον καταστρέψει, με κάθε τρόπο να τον κάνει να αμαρτάνει, γιατί ο διάβολος στο μόνο πράγμα που βρίσκει ευχαρίστηση είναι να ξεγελάσει και να πάρει όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί μαζί του στην αιώνια κόλαση. Άρα να γνωρίζεις εσύ και όποιος άλλος διαβάζει αυτό το σχόλιο το να αποφασίσεις να αφαιρέσεις την ζωή από ένα αγέννητο παιδί στην ουσία κάνεις το θέλημα του διαβόλου+όχι του Θεού, +βέβαια θα θερίσεις αυτό που έσπειρες.Εκτός+αν δεν πιστεύεις ότι ο Θεός της Αγίας Γραφής υπάρχει και ότι ο Ιησούς Χριστός έλεγε πάντα την αλήθεια+ότι αναστήθηκε πραγματικά από τους νεκρούς;Γιατί τότε ήδη έχεις κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου+ήδη έχεις πέσει στην παγίδα του εχθρού της ψυχής σου.

  1. avatar όταν το σώμα σου

   το μοιράζεσαι με κάποιον άλλον ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΏΣ δεν είναι καθόλου δικαίωμά σου να το κάνεις ότι θέλεις,αλλοιώς δώσε μου πίσω το μισό μου που ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.

 13. avatar Η αμαρτία σκλαβώνει+εξευτελίζει τον άνθρωπο που την κάνει.Μόνο ο Ιησούς Χριστός ελευθερώνει,δίνει αληθινή χαρά+ειρήνη+αγάπη μα πάνω από όλα αιώνια ζωή.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (1/4) Θα ήθελα να πω πως όποιος θεωρεί ότι η έκτρωση είναι φόνος δεν είναι φανατικός ούτε σκοταδιστης. Απλά το να σέβεσαι το δικαίωμα στην ζωή ενός ανθρώπου που απλά δεν έχει γεννηθεί ακόμα είναι ύψιστο καθήκον. Επίσης στην Αγία Γραφή ο Θεός μας προτρέπει να γίνουμε η φωνή αυτών που δεν έχουν φωνή.Δυστυχώς και στην Ελλάδα, που η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων δεν έχει διαβάσει ποτέ τον άγιο και θεόπνευστο Λόγο του Θεού για να ξέρει τι ακριβώς δίδαξε ο Ιησούς Χριστός για την σωτηρία τους και την αιώνια ζωή, πέφτουν εύκολα θύματα της αμαρτίας όπως είναι οι προγαμιαίες σεξουαλικές σχέσεις ή έκτρωση που είναι φόνος ενός ανθρώπου που δεν έχει βγει ακόμα από την κοιλιά της μητέρας του ή πέφτουν οικονομικό θύμα των επαγγελματιών την θρησκείας που τους δίνουν μια παραπλανητική γνώση για το τι θέλει ο Θεός από αυτούς ή πως ο άνθρωπος γίνεται χριστιανός ή για το ποια είναι τα γνωρίσματα του αληθινού Χριστιανού. Δυστυχώς στην Ελλάδα η αμαρτία της έκτρωσης είναι πολύ μεγάλη , και αναλογικά με τον πληθυσμό της Ελλάδας γίνονται υπερβολικά πολλές εκτρώσεις. Οι εκτρώσεις υπολογίζονται μεταξύ 200-300 χιλιάδες εκτρώσεις τον χρόνο μπορεί και 400000 +αυτό σημαίνει για κάθε παιδί που γεννιέται στην Ελλάδα 2 με 4 παιδιά έχουν σφαγιαστεί και πεταχτεί στα σκουπίδια από τις ίδιες της μητέρες τους.

 14. avatar Η αμαρτία σκλαβώνει+εξευτελίζει τον άνθρωπο που την κάνει.Μόνο ο Ιησούς Χριστός ελευθερώνει,δίνει αληθινή χαρά+ειρήνη+αγάπη μα πάνω από όλα αιώνια ζωή.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (2/4)Ο Λόγος του Θεού μας λέει ότι ο Θεός δημιούργησε ανδρα+γυναίκα τους ευλόγησε και τους έδωσε την εντολή να αυξηθούν να πολλαπλασιαστούν +να κυριεύσουν την γη.Το σεξ είναι ευλογημένο όταν γίνεται μέσα στα πλαίσια του γάμου και ο άνθρωπος δεν αρνείται την τεκνογονία που είναι συνέπεια της γενετήσιας λειτουργίας. Το σεξ εκτός γάμου είναι αμαρτία και ο Θεός δεν το ευλογεί.Το σεξ εκτός γάμου είναι αμαρτία και ο Θεός δεν το ευλογεί.Μάλιστα όταν ο άνθρωπος έχει σεξουαλικές σχέσεις εκτός γάμου ή πριν τον γάμο αυτό η Αγία Γραφή το ονομάζει πορνεία+περιγράφει ακριβώς τι τύχη περιμένει τους μικρούς+πορνους στην αιωνιότητα (δες Αποκάλυψη 24 κεφάλαιο).Ο Ιησούς Χριστός είπε ότι αμαρτία δεν είναι μόνο η πράξη της μοιχείας αλλά+η επιθυμία της.Όλοι οι άνθρωποι είναι αμαρτωλοί+όλοι έχουν παραβεί τους αγίους νόμους του Θεού.γι αυτό όλοι έχουν ανάγκη έναν Σωτήρα.Ο Ιησούς Χριστός που είναι Υιός Θεού ήρθε στην γη όχι για να καταδικάσει αλλά να σώσει τους ανθρώπους όσο αμαρτωλοί+αν είναι.Για να καταλάβεις ότι είσαι αμαρτωλός πρέπει να δεις πως έζησε ο Ιησούς Χριστός. Ο Ιησούς Χριστός μας έδειξε με την ζωή του+την διδασκαλία του πως ο Θεός είχε σχεδιάσει την ζωή για τον άνθρωπο.Να ζούμε μέσα στην αλήθεια, την αγάπη, την δικαιοσύνη+την καλοσύνη.Η αμαρτία+η παρακοή στις εντολές του Θεού τα κατάστρεψαν όλα και έφεραν τον άνθρωπο στην κατάσταση που είναι σήμερα.Η αμαρτία,η πονηριά,το ψέμα,η αδικία,η εκμετάλλευση κυριαρχούν σήμερα.Ενώ ιδιαίτερα διαδεδομένες είναι οι σεξουαλικής φύσεως αμαρτίες.

 15. avatar Η αμαρτία σκλαβώνει+εξευτελίζει τον άνθρωπο που την κάνει.Μόνο ο Ιησούς Χριστός ελευθερώνει,δίνει αληθινή χαρά+ειρήνη+αγάπη μα πάνω από όλα αιώνια ζωή.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (3/4)Η αμαρτία, η πονηριά,το ψέμα,η αδικία,η εκμετάλλευση κυριαρχούν σήμερα.Μέσα στις υπόλοιπες αμαρτίες ειδική θέση έχουν οι αμαρτίες που σχετίζονται με την ευλογία του Θεού για το γάμο+το σεξ.Οι άνθρωποι θέλουν το δώρο του Θεού που είναι το σεξ+η ηδονή που αισθάνονται μέσα από το σεξ αλλά δεν θέλουν τις ευθύνες του γάμου.
  Η Αγία Γραφή λέει [28 Και καθώς αποδοκίμασαν το να έχουν επίγνωση του Θεού, ο Θεός τούς παρέδωσε σε αδόκιμον νου, ώστε να κάνουν εκείνα που δεν πρέπει· 29 επειδή, είναι γεμάτοι από κάθε αδικία, πορνεία, πονηρία, πλεονεξία, κακία· είναι γεμάτοι από φθόνο, φόνο, φιλονικία, δόλο, κακοήθεια· 30 ψιθυριστές, κατάλαλοι, με μίσος για τον Θεό, υβριστές, υπερήφανοι, αλαζόνες, εφευρετές κακών, απειθείς στους γονείς,31 χωρίς σύνεση, παραβάτες συμφωνιών, άσπλαχνοι, ασυμφιλίωτοι, ανελεήμονες 32 οι οποίοι,ενώ γνωρίζουν τη δικαιοσύνη τού Θεού, ότι εκείνοι που πράττουν τέτοιου είδους πράγματα είναι άξιοι θανάτου, όχι μονάχα τα πράττουν, αλλά και επιδοκιμάζουν με ευχαρίστηση εκείνους που τα πράττουν] Ρωμαίους 1:21-32.
  Έτσι δεν είναι μόνο η έκτρωση που θεωρείται φόνος στα μάτια του Θεού που μας έδωσε το πολύτιμο δώρο της ζωής αλλά και όλες οι παραπάνω καταστάσεις της καρδιάς του ανθρώπου που δεν γνωρίζει την αλήθεια,την σωτηρία και την αγάπη του Ιησού Χριστού.
  Όμως ο Ιησούς Χριστός δεν θέλει τον θάνατο του αμαρτωλού.Μας αγάπησε τόσο ώστε έγινε άνθρωπος για να φορτωθεί τις αμαρτίες μας επάνω στο σταυρό για να μην πάμε εμείς σε αιώνια κόλαση.Ο Άγιος πέθανε στην θέση μας.

 16. avatar Η αμαρτία σκλαβώνει+εξευτελίζει τον άνθρωπο που την κάνει.Μόνο ο Ιησούς Χριστός ελευθερώνει,δίνει αληθινή χαρά+ειρήνη+αγάπη μα πάνω από όλα αιώνια ζωή.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (4/4) Όμως ο Ιησούς Χριστός δεν θέλει τον θάνατο του αμαρτωλού. Μας αγάπησε τόσο ώστε έγινε άνθρωπος για να φορτωθεί τις αμαρτίες μας επάνω στο σταυρό για να μην πάμε εμείς σε αιώνια κόλαση. Ο Άγιος πέθανε στην θέση των αμαρτωλών. Ο Δημιουργός στην θέση του ανθρώπου που είναι δημιούργημα του. Όμως από εμάς θέλει μετάνοια+ πίστη. Τότε μας δέχεται και μας δίνει πίσω ότι χάσαμε. Αγιότητα+αιώνια ζωή. Άραγε θα πάρεις το δώρο Του ή θα συνεχίσεις να πηγαίνεις με τους πολλούς ακόμα και αν ξέρεις ότι το τέλος τους θα είναι αιώνια κόλαση; Ο Ιησούς Χριστός όμως ανέβηκε στο σταυρό για να μην πάει κανένας άνθρωπος στην κόλαση και έτσι για να πάει κάποιος στην κόλαση είναι σαν να περνάει επάνω από το εσταυρωμένο Ιησού Χριστό.

 17. avatar Κατερινα Μ.

  Η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι ωραιο μα αφαιρειται μια ζωη .........για να σταματησουν ομως οι αμβλωσεις οπως θελουν καποιοι ας τους επισημανω λοιπον οτι θα πρεπει να σταματησουν και οι προγαμιαιες σχεσεις κατι που ομολογουμενως ειναι απιθανο να συμβει.Ας μαθει λοιπον το αντρικο φυλλο που ευθυνεται παερισσοτερο γιγιναα ολο αυτο να εχει συνειδηση και υπευθυνοτητα χρησιμοποιωντας προφυλαξεις και οχι να το διακατεχει ατομισμος ωστε να το νοιαζει μονο να ικανοποιειται σεξουαλικα αδιαφορωντας για τις συνεπειες που θα επιφερει.........\"ο νοων νοειτω\".

  1. avatar duck

   Ναι, θα μας πεις τωρα οτι το γυναικειο φιλο ειναι και θυμα απο πανω.

 18. avatar επιτέλους

  Έγινε και κάτι σωστά σε αυτή τη χώρα. Αν είναι δυνατόν να πιέζουν ψυχολογικά μικρά κορίτσια που δεν έχουν καμιά υποστήριξη για να μεγαλώσουν παιδί, ούτε από τους ασυνείδητους που τις άφησαν έγκυες, ούτε από το κράτος ούτε από κανέναν. Τα ιδρύματα έχουν υπεργεμίσει από παρατημένα παιδιά. Δηλαδή να γεννιούνται από γυναίκες που δεν τα θέλουν και είναι μόνες τους για να πνιγούν εν τέλει στην μπανιέρα επειδή η μάνα δεν αντέχει να είναι αποίκω 24 ώρες το 24ωρο χωρίς καμιά συμμετοχή από τον άντρα. Και επιτέλους αναγνωρίζεται και η γυναίκα σαν άνθρωπος και όχι σαν μοναδικό της στόχο στην ζωή να γίνει μάνα. Άμα οι άντρες ενδιαφέρονται τόσο πολύ για τα αγέννητα παιδιά να αρχίζουν να τους σέρνουν και αυτούς στα δικαστήρια για παραμέληση ανηλίκου άπαξ και σηκώνονται και φεύγουν και βγάζουν την ουρά τους απ\'έξω. Μόλις οι άντρες αρχίζουν να χρεώνονται παιδιά ξαφνικά να δείτε που θα γίνουν όλοι υπέρ των αμβλώσεων

  1. avatar moot

   ...Απόλαυσε τον φόρο για τις δωρεάν εκτρώσεις την επόμενη φορά που θα εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ γκόι!

  2. avatar Όχι επιτέλους

   Υπάρχουν παρα πολλά ανδρογυνα που ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ στην ουρά να υιοθετήσουν παιδί και να δώσουν αγάπη.
   Τι λέμε τώρα?

 19. avatar V for Ventouza

  ολοι εσεις οι υποκριτες που κατακρινετε μια αφισα που ζηταει απο τις γυναικες να ξανασκεφτουν και δεν τις υποχρεωνει σε κατι , φανταζομαι οτι ειστε το ιδιο ευαισθητοι στους χαζοχαρουμενους vegan που σπανε βιτρινες και αναρτουν αφισες που μας λενε να μην τρωμε κρεας . οπως δημοκρατικο δικαιωμα των γυναικων ειναι η αμβλωση αλλο τοσο ειναι και δικο μου δικαιωμα να τρωω οτι μου αρεσει . αυτες τις αφισες γιατι δεν ζητησατε να κατεβουν ? υποκριτες που κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας . φασιστες

  1. avatar duck

   Εχεις χασει λιγο την μπαλα, αυτο γινεται οταν δεν τρως λιγο τσιτσι. Στα καθεκαστα, εαν εξισωνεις το δικαιωμα του να εισαι χορτοφαγος με μια εκτρωση, που σκωτωνεις μια ΗΔΗ δημιουργημενη ζωη τοτε καλο ειναι να ξανακοιταξεις καποιοια πραγματα για τον εαυτο σου.Ευχομαι να μην εχεις και κανα συντροφο διπλα σου, λογο αξιοπρεπειας θα επρεπε να σηκωθει να φυγει απο διπλα σου.

 20. avatar ΜΙΣΗΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ

  Καψτε ολους τους Χριστιανους ! Μονο πιστη στον Σταλιν ! Αποδομηστε το κρατος για να γινει το δεκανικι της αριστερας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει