To ντεκολτέ, το πιο σέξι σημείο στο σώμα σου θέλει και αυτό τη φροντίδα του.

Διαβάστε συμβουλές για τη φροντίδα της περιοχής…

Η στάση στον ύπνο: Ποιος είπε ότι ο ύπνος κάνει καλό μόνο στα παιδιά; Το πιο σημαντικό όπλο της ομορφιάς σου είναι σίγουρα ο ύπνος αφού η φροντίδα του δέρματος δεν σταματάει το βράδυ που κοιμόμαστε.

Για να δείχνει και αν είναι απαλό και ενυδατωμένο αλλά και να αποφύγεις τις λεπτές γραμμές στην περιοχή φρόντισε να κοιμάσαι ανάσκελα και όχι μπρούμυτα πράγμα που είναι επίσης καλό και για το πρόσωπο σου!

Η σωστή επιλογή του στηθόδεσμου: Η σωστή υποστήριξη του στήθους είναι πολύ μεγάλη υπόθεση αν θέλεις να έχεις πάντα σούπερ σέξι στήθος. Το να βρεις στο σωστό σουτιέν δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης αλλά έχει και βαθύτερη έννοια.

Το σωστό σουτιέν όχι μόνο συγκρατεί το στήθος αλλά σε βοηθάει να ξεχάσεις σημάδια από το λάθος σουτιέν όπως για παράδειγμα αν φοράς 2 νούμερα μικρότερο σουτιέν για να δείχνει καλύτερα το στήθος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε βάθος χρόνου αυτό δεν είναι καθόλου καλό για το δέρμα στην περιοχή!

Ο καθαρισμός της περιοχής: Ο καθαρισμός δεν είναι απαραίτητος μόνο για το πρόσωπο αλλά και για το σώμα σου και συγκεκριμένα την περιοχή του στήθους σου.

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις για να φροντίσεις σωστά το ντεκολτέ σου είναι ο σωστός καθαρισμός χρησιμοποιώντας ένα απαλό καθαριστικό που θα ενισχύσει την ελαστικότητα του δέρματος στην περιοχή.

Ένα απαλό καθαριστικό είναι τέλειο αφού θα αφήσει την περιοχή απαλή και έτοιμη για ενυδάτωση και μπορείς να το απλώσεις στο μπάνιο σου και στέγνωσε ταμποναριστά την περιοχή.

Ενυδάτωση: Το να φροντίσεις για το ντεκολτέ σου περιλαμβάνει το πιο βασικό ίσως τιπ για την περιοχή του στήθους: τη σωστή ενυδάτωση.

Η περιοχή του στήθους έχει την τάση να είναι πιο ξηρή από το υπόλοιπο σώμα και πρέπει να το προσέξεις. Δεν χρειάζεται να πάρεις ειδική κρέμα για την περιοχή απλά μια πλούσια ενυδατική κρέμα είναι αυτό που θέλεις.

Η χρήση αντηλιακής κρέμας: Το να ξεχνάς την αντηλιακή σου κρέμα δεν είναι εγκληματικό μόνο για το πρόσωπό σου αλλά και για το στήθος σου.

Η ευαίσθητη περιοχή του στήθους υποφέρει απο τον ήλιο που στη χώρα μας είναι δυνατός. Καλό είναι να απλώνεις και λίγη αντηλιακή πριν βγεις έξω ειδικά όσο ανοίγει ο καιρός για να το προστατεύσεις έτσι τέλεια.

Πηγή: womenonly.gr