Αν θέλετε το κρέας που ψήνετε να μην στεγνώσει υπάρχει κάτι πολύ απλό που μπορείτε να κάνετε.

Σύμφωνα με το neadiatrofis.gr δεν αλατίζουμε ποτέ το κρέας πριν από το ψήσιμο, καθώς το αλάτι μαζεύει τους χυμούς και στεγνώνει το ψητό. Ρίξτε αλάτι λίγα λεπτά πριν από το τέλος του ψησίματος.

Το ίδιο πρέπει να κάνετε με τα μυρωδικά και μπαχαρικά. Πασπαλίστε το κρέας λίγο πριν από το τέλος του ψησίματος.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.