Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα βασικό αξεσουάρ που ολοκληρώνει στιλιστικά το look μας και μας προφυλάσσει από τις ακτίνες του ήλιου.

Με τον ερχομό της άνοιξης, η διάθεση μας… ανθίζει και οι τάσεις της μόδας μάς καλούν να ανανεωθούμε με μια ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα που θα τραβήξει τα βλέμματα.

Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά μάς προτείνει πώς να συνδυάσουμε ένα total black σύνολο με γυαλιά ηλίου Polaroid που μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες.

Pop is back

Πώς μπορούμε να συνδυάσουμε τα νέα χρωματιστά γυαλιά ηλίου Polaroid με τις μοδάτες φόρμες και την ποπ διάθεση, με τα αγαπημένα μας ανοιξιάτικα look;

Τα πιο στιλάτα outfit της άνοιξης

Για ένα μοντέρνο και ιδιαίτερο look συνδυάστε ένα φόρεμα σε κίτρινο χρώμα σε Α γραμμή, με ένα φούξια τσαντάκι ώμου σε έντονο χρώμα και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου polaroid σε χρυσό/πορτοκαλί με χάλκινους φακούς θα απογειώσει το outfit για ένα effortless city look!

Boho chic

Φλοράλ κιμονό, crochet tops με maxi φούστες, τουνίκ με σκισμένα τζιν σορτς, μίνι φορέματα και κεντημένα γιλέκα θα σας στέψουν βασίλισσες του boho chic.

Με ένα little black dress η Φαίη συνδύασε ένα διαχρονικό κομμάτι, το αγαπημένο μαύρο φόρεμα με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με φουτουριστική διάθεση.

90΄s addiction

Αποτίοντας φόρο τιμής στον εμπνευσμένο από την δεκαετία του 90 σχεδιασμό με σύγχρονες πινελιές και φουτουριστική αίσθηση, τα νέα Polaroid με σχέδιο «μάτι της γάτας» συνοδεύει ιδανικά κάθε σας εμφάνιση.

City chic

Το αγαπημένο σας τζιν με ένα σακάκι σε ουδέτερη απόχρωση, ένα λευκό t- shirt και πάνινα παπούτσια ή sneakers θα σου χαρίσει αβίαστα ένα ολοκληρωμένο, chic look για τις βόλτες στην πόλη.

Gypsy glam

Μεγάλα κοσμήματα με φλουριά και φυσικά υλικά, πλεκτά και τζιν με κρόσσια, αέρινα φορέματα με έντονα prints και γήινες αποχρώσεις σας  χαρίζει θηλυκότητα και σας κάνει να μοιάζετε ότι μόλις βγήκατε από σελίδα editorial.